ΑΡΗΣ

Την Τρίτη η απόφαση

Την Τρίτη η απόφαση
Σκόρδας INTIME SPORTS

Την Τρίτη (2/9) μετά από τις 10:00 το πρωί θα γίνει γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου αν θα γίνει δεκτό ή όχι το αίτημα του ΑΣ Άρη για ανάκληση της απόφασης του ειρηνοδικείου να ορίσει διοίκηση στην ΠΑΕ τον Λάμπρο Σκόρδα.

Η απόφαση του δικαστηρίου για το αν θα γίνει δεκτό ή όχι το αίτημα του ΑΣ Άρη για ανάκληση της απόφασης του ειρηνοδικείου να ορίσει διοίκηση στην ΠΑΕ τον Λάμπρο Σκόρδα θα γίνει γνωστή την Τρίτη (2/9) μετά από τις 10:00 το πρωί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πλευρά Σκόρδα επέμεινε να εκδοθεί η απόφαση μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (1/9) ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μεταγραφών και ενίσχυσης του ρόστερ, όμως το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν προλαβαίνει σήμερα.

Μάρτυρες υπέρ του ΑΣ Άρη ήταν ο Ντίνος Κούης και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης, με αμφότερους να υποστήριξαν ότι δεν μπορεί να είναι βιώσιμος ο Άρης με διοίκηση Σκόρδα.

Στην διάρκεια της διαδικασίας η οποία άγγιξε τις τρεις ώρες έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου υπήρχανε άνδρες των ΜΑΤ. Σε αυτήν η πλευρά Σκόρδα εξήγησε ότι το σχέδιο βιωσιμότητας στη Β΄εθνική περνάει μέσα από το άρθρο 99.

Μάλιστα υπήρξε παρέμβαση υπέρ της πλευράς Σκόρδα από τον νομικό Γιώργο Ζελελίδη για ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί όπως οι Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Καστίγιο. "Κανένας παίκτης δεν ενεργοποίησε ποινές", ανέφερε ενώ είναι γνωστό ότι ο Σανκαρέ ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία.

Κι όσο για την πλευρά του ΑΣ και της ΚΜΑ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γρόλλιος και Χατζηιωάννου ενώ παρεμβάσεις έκαναν οι Μαργαρίτης και Σιμόπουλος, αλλά και ο Οικονόμου με τον τελευταίο να εκπροσωπεί και 11 νυν και πρώην υπαλλήλους της ΠΑΕ που τάσσονται υπέρ της Γ΄ Εθνικής.

Η πλευρά του ΑΣ και της ΚΜΑ υποστήριξε ότι η ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα δεν έχει το λαϊκό έρεισμα, δεν έχει γήπεδο να αγωνιστεί, προπονητή και ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά δε την επιθυμία του κόσμου της ομάδας είναι η εξυγίανση μέσα από την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα κατευθυνόμενοι στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι φίλαθλοι του Άρη με φέιγ βολάν που έριξαν έστειλαν το δικό τους μήνυμα που ήταν: "Δικαστικοί - πολιτικοί - παράγοντες… Απελευθερώστε τον ΑΡΗ μας" και "Λευτεριά στον ΑΡΗ, Σκόρδα φύγε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ