ΑΡΗΣ

Θλάση ο Γκόλιας

Θλάση ο Γκόλιας

Ο Νίκος Γκόλιας ήταν ο μεγάλος άτυχος του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, καθώς υπέστη θλάση στον δεξιό του προσαγωγό.

Ο μεγάλος άτυχος του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής, στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών, με τον Πανσερραϊκό ήταν ο Νίκος Γκόλιας, καθώς υπέστη θλάση στον δεξιό του προσαγωγό.

Αυτό ανέφερε η αρχική γνωμάτευση του γιατρού της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή που τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο στο 63΄.

Ο νεαρός αμυντικός του Άρη θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του αλλά και το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψει μετά από δύο εβδομάδες. Δηλαδή το 2015.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γκόλιας δεν θα αγωνιστεί στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια του 2014, με Θύελλα Φλιώτα την Τετάρτη και Έβρο Σουφλίου την Κυριακή, πριν την διακοπή των Χριστουγέννων.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη Πάουλο Κάμπος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό και το τελικό 2-2: "Είμαι ευχαριστημένος για τους φιλάθλους του Άρη. Για μένα αποτελεί ενθαρρυντικό σημείο η παρουσία τους, γιατί όσο περισσότερο φίλαθλοι σε μια ομάδα, τόσο το καλύτερο. Το ποδόσφαιρο είναι συναίσθημα και πίεση. Όσο περισσότερος είναι ο κόσμος, τόσο πιο εντυπωσιακό γίνεται ένα παιχνίδι.

Σήμερα έπαιξαν δύο καλές ομάδες, λυπούμαστε γιατί δεχθήκαμε πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Ήταν δύσκολο για όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα. Πολλές φορές επειδή δεν μπορούμε να έχουμε… χαλί για να παίξουμε, δεν μπορούμε να βγάλουμε ποιότητα, αλλά μαχητικότητα και καρδιά μέσα στο γήπεδο.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, ομολογώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις Σέρρες και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, μια και είναι ισάξιες οι ομάδες και έχουν δικαίωμα για άνοδο.

Στα έξι επίσημα παιχνίδια που δώσαμε δεν χάσαμε, αν και σήμερα το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ο αγωνιστικός χώρος κακός και δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες. Σε γενικές γραμμές και οι δύο ομάδες έδειξαν αγωνιστικότητα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ