ΑΡΗΣ

Θετικός ο Σολάρι

Θετικός ο Σολάρι
Σολάρι

Ο Εστέμπαν Σολάρι σε συνέντευξή του από την Αργεντινή δεν έκρυψε πως είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και έστειλε μήνυμα μιλώντας στα ελληνικά στον κόσμο της ομάδας.

Σε συνέντευξή του από την Αργεντινή ο Εστεμπάν Σολάρι δεν έκρυψε πως είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και έστειλε μήνυμα μιλώντας στα ελληνικά στον κόσμο της ομάδας.

Η ραδιοφωνική συνέντευξη του περσινού πρώτου σκόρερ τηςSuperLeagueμε την φανέλα τηςSkodaΞάνθης δόθηκε στο «ΑθλητικόMetropolis» δείχνοντας να μην βάζει σε προτεραιότητα το οικονομικό: «Μιλάνε οι μάνατζερ για το θέμα της συνεργασίας με τον Άρη, όχι εγώ… Προσωπικά δεν έχω μιλήσει, αλλά γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ομάδας. Φυσικά και έρχομαι στον Άρη, αρκεί το πρότζεκτ να είναι αυτό που πρέπει. Δεν με ενδιαφέρει εάν παίζει στη Γ΄ Εθνική, όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Άρης»,τόνισε αρχικά ο Σολάρι.

Για το οικονομικό κομμάτι δήλωσε: «Σίγουρα το οικονομικό είναι ένα σημαντικό πράγμα, ωστόσο αν υπάρχει σωστό πλάνο για την ομάδα, δεν νομίζω πως το οικονομικό θα σταθεί ιδιαίτερο εμπόδιο».

Για το αν έχει ψάξει στο ίντερνετ να δει ατμόσφαιρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν κατηγορηματικός: «Δεν χρειάζεται να μπω στο ίντερνετ για να δω το «Κλεάνθης Βικελίδης», έχω παίξει αντίπαλος με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και γνωρίζω καλά το πάθος του κόσμου του, τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και εκτός έδρας».

Κι όσο για το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη και μάλιστα στα ελληνικά ήταν: « Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη και την ομάδα για το ενδιαφέρον για μένα, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί είναι πολύ νωρίς».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ