ΑΡΗΣ

Θετικός ο Κωστένογλου για Άρη

Θετικός ο Κωστένογλου για Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστροφή του Άρη στις νίκες με το 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επιτρέπει πλέον στη διοίκηση της ΠΑΕ να ολοκληρώσει τη συμφωνία της με το διάδοχο του Νίκου Αναστόπουλου με το Νίκο Κωστένογλου να είναι στο προσκήνιο.

Η επιστροφή του Άρη στις νίκες με το 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League ήταν το αποτέλεσμα που είχε ανάγκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από ένα μήνα για να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις της.

Αυτή που θα επιτρέψει πλέον στη διοίκηση της ΠΑΕ να ολοκληρώσει τη συμφωνία της με το διάδοχο του Νίκου Αναστόπουλου με το Νίκο Κωστένογλου να είναι στο προσκήνιο και να έχει το προβάδισμα στην κούρσα της διαδοχής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, είχε τονίσει μετά από το τέλος της συνεργασίας με τον "Αλενατόρε" πως στις δύο μέρες που θα ακολουθούσαν, μέχρι το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, θα είχε συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του. Η ανατροπή δεδομένων όμως που υπήρξε στις συζητήσεις με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο δεν του το επέτρεψε.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά από το βράδυ της Παρασκευής είχε έρθει σε μία καταρχήν συμφωνία με τον "Ελέ". Στις ώρες όμως που ακολούθησαν προέκυψε πρόβλημα καθώς ο 41χρονος τεχνικός φάνηκε πως δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και για αυτό ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία. Το αν αυτό θα μπορέσει να καταστεί εφικτό θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως με δεδομένο ότι οι υποχρεώσεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας είναι ξεκάθαρη η ανάγκη να επέλθει άμεσα η συμφωνία με το διάδοχο του Νίκου Αναστόπουλου. Για αυτό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης φρόντισε αμέσως να επικοινωνήσει με το Νίκο Κωστένογλου.

Συγκεκριμένα ήδη με τον 47χρονο τεχνικό έγινε μία πρώτη επαφή όπου έδειξε ότι είναι θετικός. Μία επιλογή που μόνο τυχαία δεν είναι καθώς στα συν του είναι πως έχει συνεργαστεί στην ΑΕΚ με τους Μπούρμπο και Καράμπελα στην ΑΕΚ και τον Ταυλαρίδη στον Ατρόμητο. Τη στιγμή αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr απομένει η νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών - θα γίνει συνάντηση την Δευτέρα - στην οποία θα αναλυθούν τα δεδομένα που υπάρχουν για την επίτευξη της συνεργασίας με τη χρονική διάρκεια να είναι σίγουρα για 1,5 χρόνο.

Ο Κωστένογλου έχει δουλέψει σε ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης Λάρισα και Ξάνθη στην Ελλάδα στη Super League και ακολούθως στην Ανόρθωση στην Κύπρο.

Μάλιστα επέστρεψε στους εν Ελλάδι πάγκους για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και για τελευταία φορά και ως βοηθός του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική Ελλάδος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ