ΑΡΗΣ

Θέμα ημερών με Γεωργιάδη

Θέμα ημερών με Γεωργιάδη
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Άρη για την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου και το ότι έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό διευκολύνει το φλερτ.

Το γεγονός ότι ο Νίκος Γεωργιάδης έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό διευκολύνει το φλερτ του με τον Άρη όντας ένας από τους βασικούς του μεταγραφικούς στόχους. Ο Άρης μπορεί να μην είναι η μόνη ομάδα που τον έχει προσεγγίσει μέσω του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τεχνικού του στην Βέροια, ωστόσο δείχνει να έχει το προβάδισμα για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γεωργιάδης έχει δεχθεί τις τελευταίες μέρες κρούση από την πρώην ομάδα του την Βέροια και από δύο ομάδες της Football League. Τις Λάρισα και Απόλλων Σμύρνης αλλά φέρεται να έχει καταλήξει στον Άρη.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έχει παίξει τόσο η παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και το πλάνο που του παρουσίασε όσο και η προοπτική να αγωνιστεί στον Άρη. Έστω και με μερικούς μήνες καθυστέρησης καθώς το όνομά του είχε απασχολήσει και στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Εκτός του Γεωργιάδη στον Άρη δείχνουνε αισιόδοξοι πως θα αποκτήσουνε και τον Αλέξανδρο Καλογέρη. Έναν ακόμη γνώριμο του Καλαϊτζίδη επίσης από την συνεργασία τους στην Βέροια. Ο 29χρομος μέσος δεν συμπεριλήφθηκε ξανά στην αποστολή του Παναιτωλικού για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.

Κάτι που φανερώνει ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάκη Χάβου με τις πληροφορίες να αναφέρουνε ότι έχει ζητήσει να φύγει. Το ερώτημα είναι το πότε θα μείνει και τυπικά ελεύθερος για να μετουσιωθεί το φλερτ σε γάμο.

Κατά τα άλλα μετά την άφιξη στην Θεσσαλονίκη του Σίντι Σανιά, παραμένει η εκκρεμότητα με τον Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου που είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα ερχόταν μαζί με τον Σενεγαλέζο στην Θεσσαλονίκη. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε ως την Τετάρτη, ημέρα που υπήρξε η τελευταία επαφή για να κανονιστεί το θέμα των εισιτηρίων του. Από τότε το μόνο που έγινε γνωστό ήταν ότι πήγε στην Αγγλία όπου ζει μόνιμα ο αδερφός του και απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 17:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός του Άρη, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή που το απόγευμα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης και που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Σταυρόπουλος, Προβατίδης, Λιόνης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης και Χουζούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκος Γκόλιας και Κυριάκος Μαζουλουξής, ο ανέτοιμος Αλέξανδρος Χιντασέλι, καθώς και ο τιμωρημένος Μάουρο Πόι (ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) αλλά και ο Παναγιώτης Ατματσίδης που έχει κληθεί για την Δευτέρα σε απολογία.

Ο Κάμπος αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Καρατζιοβαλή και πάλι κάτω από τα δοκάρια έχοντας για κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φερνάντες και Γιαννίτση, τον Γκίνο ως δεξί μπακ και τον Λιόλιο αριστερό. Στον ρόμβο του 4-4-2 στην βάση του θα είναι ο Προβατίδης με τους Προβατίδη αριστερά και Σουνά δεξιά και Παπαδόπουλο στην κορυφή ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Καπνίδης και Ρένια αντί του Πόι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ