ΑΡΗΣ

Θέλει τον Πετρόπουλο ο Άρης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης εξετάζει την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής με την απόκτηση του πολύπειρου Αντώνη Πετρόπουλου την αξία του οποίου γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής των "κίτρινων", Παύλος Μυροφορίδης.

Ο Άρης αναμένεται να ενισχυθεί και άλλο επιθετικά, μετά και τον τραυματισμό του Πίντο, και μια από τις λύσεις που έχουν στην κορυφή της λίστας τους οι "κιτρινόμαυροι" είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο 31χρονος έχει μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην οποία εξάλλου βρίσκεται και ο Παύλος Μυροφορίδης ο οποίος πιστεύει πολύ στην αξία του. Οι δυο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί τη περσινή σεζόν και στην ομάδα της Ριζούπολης με τον νυν τεχνικό διευθυντή των "κιτρινόμαυρων" να είναι αυτός που είχε επιλέξει τον διεθνή φορ. Επίσης ο Πετρόπουλος είχε συνεργαστεί και με τον τεχνικό του Άρη στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν.

Ο Πετρόπουλος βρέθηκε και στο στόχαστρο ομάδων από την Κύπρο ενώ έχει προτάσεις και απ' άλλες ομάδες αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του περιμένοντας κάτι καλύτερο.

Την περσινή σεζόν ο 31χρονος επιθετικός (σ.σ. γεννημένος 28/01/1986) είχε 24 συμμετοχές και πέτυχε εννιά τέρματα βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδας της Ριζούπολης να πάρει την άνοδο από τη Stoiximan.gr Football League στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ