ΑΡΗΣ

Θέλει να φύγει ο Σόουζα, δεν πήγε στη Νάουσα με τον Άρη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Άρης, Ούγκο Σόουζα, Σεμπά EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Σόουζα δεν αναχώρησε τελικά για τα 3-5 Πηγάδια με την αποστολή του Άρη. Ο Πορτογάλος θέλει να αποχωρήσει, ενώ η ΠΑΕ να του επεκτείνει το συμβόλαιο.

Την Κυριακή (30/7) η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε την αποστολή για τα 3-5 Πηγάδια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ανάμεσα στα 31 παίκτες που ανακοίνωσε ότι θα πάρει μαζί του ο προπονητής Δημήτρης Σπανός, ήταν και ο Ούγκο Σόουζα.

Οι "κίτρινοι" βρίσκονται ήδη στη Νάουσα, αλλά ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 25χρονος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ θέλει να προβούν σε ανανέωση της συνεργασίας τους και όλα τα ενδεχόμενα είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτά. ο Ίβηρας στόπερ πήγε στους Θεσαλονικείς το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε (20 συμμετοχές, 1 γκολ).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (MOTION TEAM)
'Αρης MOTIONTEAM
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (MOTION TEAM)
Καπνίδης MOTIONTEAM

Υπενθυμίζεται ότι οι 30 ποδοσφαιριστές που έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή είναι οι: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Μαντζάρης, Βαλεριάνος, Τσουμάνης, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ντάρσι Νέτο, Nίκιτς, Μουμίν, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Ανάκογλου, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Κάσσος, Ντούνης, Ντάγκρας, Στεφάνοβιτς, Λώττας, Διαμαντόπουλος, Καπνίδης, Γιόνε Πίντο και οι νεαροί Αρβανίτης, Σωτηριάδης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ