ΑΡΗΣ

Θέλει δανεικό τον Νάκα

Θέλει δανεικό τον Νάκα
INTIME SPORTS

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για τον Άρη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Στέλιου Νάκα ως δανεικού ή του Στέλιου Κωνσταντινίδη να είναι στο προσκήνιο.

Πρώτη προτεραιότητα για τον Άρη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι η απόκτηση επιθετικού με δύο περιπτώσεις να είναι στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Στέλιο Νάκα με την μορφή δανεισμού από τηνSkodaΞάνθη και του Στέλιου Κωνσταντινίδη αν μείνει ελεύθερος από την Δόξα Δράμας.

Οι «κίτρινοι» κινούνται ήδη για τον δανεισμό του 20χρονου Νάκα από την Skoda Ξάνθη που στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών και το πρωτάθλημα της Football League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δύο χρονιές έχει δέκα συμμετοχές με την ακριτική ομάδα, με μόλις ένα γκολ αλλά θεωρείται ότι μπορεί να δώσει μία επιπλέον επιλογή στις πλευρές και η περίπτωση του θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Δεν αποκλείεται η συμφωνία να επέλθει ακόμη και σήμερα.

Μεταξύ άλλων για το θέμα της απόκτησης του φουνταριστού επιθετικού που παραμένει ανοιχτό και με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν αναμένουν πάντα τον Βασίλη Κωνσταντινίδη.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός ζήτησε την ελευθέρας του από τη Δόξα Δράμας με την διοίκηση των «μαυραετών» να φέρεται να αξίωσε ένα ποσό που αγγίζει τα 5.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο ντέρμπι της ανατολικής Μακεδονίας είχε μείνει εκτός αποστολής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ