ΑΡΗΣ

Τεχνικός διευθυντής στον Άρη ο Ντεσό

Τεχνικός διευθυντής στον Άρη ο Ντεσό

Ο Λοράν Ντεσό είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους "κίτρινους". Διέψευσε σενάρια αποχώρησης ο Κόκε.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Λοράν Ντεσό θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη, στην περιπέτεια των "κιτρίνων" στη Football League της νέας σεζόν. Ο Γάλλος ανήρτησε μια φωτογραφία στο Facebook στα γραφεία της ομάδας, με φόντο το έμβλημα αυτής. Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας του από την ομάδα.

Ο Σέρχιο Κόκε μετά από δημοσιεύματα του Τύπου περί αποχώρησής του από την ομάδα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτηση με την οποία διαψεύδει αυτά τα σενάρια κι έβαλε εναντίον δημοσιογράφων.

«Μόνο προς ενημέρωση στις εφημερίδες που γεμίζουν φύλλα γράφοντας πως αποχωρώ από την ομάδα. Κανένας από τον σύλλογο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για να μου πει κάτι τέτοιο. Εάν τόσο μεγάλη όρεξη έχετε για να φύγω, τα πράγματα είναι απλά, ενημερώστε με και η υπόθεση έκλεισε. Ο δημοσιογράφος οφείλει να μεταφέρει πληροφορίες και όχι να γράφει αυτά που σε κάποιους συμφέρουν. Πριν ξεκινήσουν την λασπολογία ας κάνουμε μια βόλτα στην πόλη και θα έβλεπαν εάν ο Κόκε πρέπει να είναι ή όχι στην ομάδα. Και σκέφτομαι και πιστεύω πως αυτό το κέρδισα με την επιλογή μου να επιστρέψω την πιο δύσκολη στιγμή που ένιωσα ότι η ομάδα με είχε πραγματική ανάγκη. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι, να ακούω, να διαβάζω τέτοιου είδους αναλήθειες. Πιστεύω πως για όλα αυτά τα χρόνια που έχω προσφέρει στην ομάδα δικαιούμαι να θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι του σήματος του Αρη! Γι αυτό δεν μου αξίζει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω εάν κάνω λάθος ή όχι, αλλά όλα αυτά είναι ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να διασύρουν το όνομά μου. Το μόνο που ζητάω είναι τιμιότητα και αυτό το έχω κερδίσει με την προσφορά μου στην ομάδα. Τώρα ναι κύριοι δημοσιογράφοι, έχετε κάτι να γράψετε….».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ