ΑΡΗΣ

Τετ α τετ με Πόι

Τετ α τετ με Πόι
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προορίζει να χρησιμοποιήσει τον Μάουρο Πόι στην βασική ενδεκάδα του Άρη στο μεθαυριανό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ο Μάουρο Πόι μπορεί να βρίσκεται στο όριο των κίτρινων καρτών με τις έξι που έχει συμπληρώσει ωστόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προορίζει να τον χρησιμοποιήσει στην βασική ενδεκάδα του Άρη στο μεθαυριανό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να παραμένει στο όριο των κίτρινων καρτών έχοντας φθάσει τις έξι παρόλα αυτά όμως θα είναι στο αρχικό σχήμα.Με τον τρόπο αυτό ο Πόι θα φλερτάρει με την έβδομη κίτρινη κάρτα για ένα ακόμη παιχνίδι που στην περίπτωση που την δει θα τον αφήσει εκτός στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για τον λόγο αυτό πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης υπήρξε τετ α τετ του τεχνικού του Άρη με τον Αργεντινό επιθετικόστο «Δασυγένειο» για το πώς θα πρέπει να προφυλάξει τον εαυτό του στα δύο επόμενα παιχνίδια. Σε αυτά της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και μία εβδομάδα μετά με την Αρναία.

Εν τω μεταξύ στην σημερινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Καλαϊτζίδης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο μεθαυριανό παιχνίδι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτή θα είναι η ίδια με αυτήν που ξεκίνησε μία εβδομάδα πριν στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση.

Στην περίπτωση μόνο που ο Ν΄ Λουντούλου χρησιμοποιηθεί αντί του Καπνίδη ως παρτενέρ του Πόι τότε Νάκας και Παπαδόπουλος θα διεκδικήσουνε την μία θέση στα άκρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ