ΑΡΗΣ

Τετ α τετ Καλαϊτζίδη - Φερνάντες στον Άρη

Τετ α τετ Καλαϊτζίδη - Φερνάντες στον Άρη
Καλαϊτζίδης INTIME SPORTS

Το άγνωστο με το τι μέλλει γενέσθαι με την διεξαγωγή των μπαράζ που επιθυμεί ο Άρης για την άνοδο στην Football League έχει φέρει αβεβαιότητα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Η διεξαγωγή των μπαράζ που επιθυμεί ο Άρης για την επίτευξη της ανόδου στην Football League παραμένει ερωτηματικό, με αποτέλεσμα αυτό να έχει φέρει αβεβαιότητα στους ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη μπορεί να έχουν επίσημη ενημέρωση για τις όποιες εξελίξεις δια στόματος των ανθρώπων της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και του τεχνικού τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ωστόσο μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνουν όσα ακούγονται για τα μπαράζ ανόδου.

Για τον λόγο αυτό υπήρχε χθες σχετικό τετ α τετ του Βάσκο Φερνάντες με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Πορτογάλος αμυντικός άλλωστε καλείται με την εμπειρία του να διατηρήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια του Άρη.

Εν τω μεταξύ ο υπεύθυνος των οικονομικών της Football League, Γιώργος Στούπας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Libero 107,4, σε ερώτηση για το πότε υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ανέφερε ότι: « Πιστεύω θα ξεκινήσει πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Σε περίπτωση που εφαρμοστεί η προκήρυξη με 20 ομάδες, η 20ή Αυγούστου είναι καταλυτική η ημερομηνία για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το τι θεωρεί ο ίδιος πως πρέπει να γίνει υποστήριξε: «Ας ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα με 20 ομάδες και να γίνει σταδιακή μείωση αργότερα». Αυτό πλέον που απομένει είναι τι θα γίνει τελικά στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Football League. Αν δηλαδή θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Όπως ενδεχομένως και η σέντρα του που το πιθανότερο είναι για μία ακόμη χρονιά να γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ