ΑΡΗΣ

Τελειώνει τον Ν'Λουντουλού

Τελειώνει τον Ν'Λουντουλού

Την πόρτα της εξόδου του Άρη είναι έτοιμος να περάσει ο Γκαέλ Ν'Λουντουλού μετά από απόφαση του Πάουλο Κάμπος. Οικονομική διαφορά με τον Εστέμπαν Σολάρι και προτάθηκε ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Γκαέλ Ν'Λουντουλού είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου του Άρη μετά από απόφαση του Πάουλο Κάμπος. Ο 22χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, μετά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας ενημερώθηκε από τον 57χρονο Βραζιλιάνο τεχνικό πως δεν υπολογίζεται. Αιτία; Ότι υπάρχουνε πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας και έτσι θα πρέπει να αποχωρήσει.

Στην διάρκεια της Τετάρτης υπήρξε μεταγραφική σύσκεψη μεταξύ των Γιώργου Γαλανού, Πάουλο Κάμπος και Γιάννη Τοπαλίδη.Ο τεχνικός του Άρη έκανε στον υπεύθυνο του τμήματος τις πρώτες του εισηγήσεις που αφορούν την απόκτηση τουλάχιστον 4-5 ποδοσφαιριστών στην προσεχή περίοδο του Ιανουαρίου.

Προτεραιότητά του η απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού και ενός έμπειρου κεντρικού επιθετικού. Στην πρώτη περίπτωση εξετάζεται ο Εστέμπαν Σολάρι, πρώτος σκόρερ της περσινήςSuperLeagueμε τηνSkodaΞάνθη, με τον οποίο όμως παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό ενώ στην δεύτερη στα υπόψη είναι ο Σπύρος Γόγολος.

Ακόμη ο Κάμπος ξεκαθάρισε ότι θα επιθυμούσε την προσθήκη ενός ακόμη αμυντικού μέσου για να πλαισιώσει τον Σανιά καθώς και ενός πλάγιου μπακ.

Στα ονόματα που έχουνε προταθεί τις τελευταίες μέρες είναι και του Σλοβένου μεσοεπιθετικού Μίρνες Σίσιτς που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ο Κώστας Νεμπεγλέρας της ΑΕΛ που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του "Κλεάνθης Βικελίδης" και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Μάουρο Πόι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό (αιμάτωμα στη γάμπα), ακολούθησε –για προληπτικούς λόγους- ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Θεραπεία ακολούθησε και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, από την πλευρά του, λόγω του γνωστού προβλήματος που έχει στη μέση. Μάλιστα, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε μια ειδική εξέταση στο σημείο που έχει το πρόβλημα, η οποία βγήκε "καθαρή".

Από τη προπόνηση απουσίαζε ο Παναγιώτης Ατματσίδης. Ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε άδεια για να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση, θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης, η οποία θα γίνει το απόγευμα στο Δασυγένειο.

Απών και ο Δημήτρης Γκίνο που θα βρίσκεται στην διάθεση του Κάμπος και αυτός την Πέμπτη. Ο 20χρονος μέσος του Άρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα U-21 της Αλβανίας στο διεθνές τουρνουά IAST Sports Cup Dubai, και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ