ΑΡΗΣ

"Τελειώνει" του Μπαντή στον Άρη

"Τελειώνει" του Μπαντή στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μπαντής συμφώνησε με τη διοίκηση του Άρη, με τον 31χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει ακόμη κι εντός της ημέρας το νέο του συμβόλαιο.

Τη φανέλα του Άρη αναμένεται να φοράει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Μπαντής, ο οποίος αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των "κιτρίνων", όντας έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα εντός της ημέρας (21/7) αναμένεται να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου για να ολοκληρωθεί τυπικώς η συμφωνία των δύο πλευρών.

Το οσονούπω νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη, αφού φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή από το 2006 έως το 2011. Τότε όταν και είχε πάρει μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο αγωνιζόταν την τελευταία πενταετία.

Πρώτη επαφή για Κούρο

Εν τω μεταξύ στον Άρη εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου μπακ Αλέξανδρου Κούρου που ανήκει στον Ατρόμητο αλλά είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος. Για το λόγο αυτό και ήδη έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπό του.

Η λογική της απόκτησής του έχει να κάνει για να αποτελέσει τον μπακ-απ του Νίκου Τσουμάνη που λογίζεται εκ των βασικών του Νίκου Αναστόπουλου. O Κούρος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, από όπου μεταπήδησε στον Πανιώνιο και τον Ιούλιο του 2014 τον απέκτησε ως ελεύθερο ο Ατρόμητος όπου την περσινή χρονιά είχε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το παλεύει πάντα για Μαρτίνες

Στον Άρη παρά την μη απόκτηση των Μπεν και Ολαϊτάν από τον Ολυμπιακό που κατέληξαν κατά σειρά στον Ολυμπιακό επιμένουν για την απόκτηση του Νικόλα Μαρτίνες. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι του έχει κατατεθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα ήθελε τον Αργεντινό στο ρόστερ του καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιρστή, με εξαιρετικά τεχνικά χαρίσματα. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση καθώς ο Μαρτίνες βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από τη Super League αλλά και της Κύπρου.

Από τον Παυλίδη μέχρι τον Ιντζίδη

Στα γραφεία του Άρη αναμένεται εντός της ημέρας ο Μπάμπης Παυλίδης ώστε να οριστικοποιήσει την παραμονή του υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο μετά το ΟΚ που έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος. Την ίδια ώρα σε πρώτο πλάνο παραμένουν πάντα οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Ντούνη, Τσουμάνη, Ρόβα και Καζναφέρη με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους ενημερώνοντάς τους ότι τους υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την προσεχή Δευτέρα (25/7) και παράλληλα να συζητήσουν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους και τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν. Σε ότι αφορά το θέμα του Χρήστου Ιντζίδη που χειρίζεται προσωπικά ο "Αλενατόρε" συνεχίζει να υπάρχει διαφωνία στο οικονομικό για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου που του προσφέρεται.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ