ΑΡΗΣ

Τελειώνει θετικά του Τάτου, υπογράφει ο Μπούρμπος στον Άρη

Τελειώνει θετικά του Τάτου, υπογράφει ο Μπούρμπος στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ανδρέας Τάσος συμφώνησε τελικά με τους ανθρώπους του Άρη και την Δευτέρα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές την ώρα που οι "κίτρινοι" τα βρήκαν σε όλα και με τον Μπούρμπο.

Θετική έκβαση θα έχει για τον Άρη το θέμα του Ανδρέα Τάτου με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να παραμένει στους "κίτρινους" για ένα χρόνο ακόμα και να οδηγεί την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου και στην Football League. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν πολλά ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές και όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η χρυσή τομή και την Δευτέρα ο Τάτος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Άρη.

Την Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου από τον Άρη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσθέτει έναν ακόμα έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Η διοίκηση των "κίτρινων" τα έχει βρει σε όλα και με τον Μπούρμπο ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Μέσα στην εβδομάδα τέλος αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαια συνεργασίας με τον Άρη οι Ντούνης, Ρόβας, Παυλίδης, Τσουμάνης και Καζναφέρης.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ