ΑΡΗΣ

Τάτος: "Θέλω ο Άρηςνα επιστρέψει στη Super League"

Τάτος: "Θέλω ο Άρηςνα επιστρέψει στη Super League"
Τάτος INTIME SPORTS

Χαρούμενος που βρίσκεται στον Άρη δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Τάτοςμιλώνταςστη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας και στον κόσμο της, αλλά και στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Ανδρέας Τάτοςμίλησεστη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη και αναφέρθηκεστη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας, στη δική του εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και στους στόχους του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για το αν υπάρχει χαλαρότητα και σιγουριά στην ομάδα με τη διαφορά που έχει πάρει ο Άρης: "Δεν υπάρχει σιγουριά. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε καλό ρόστερ και βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε συμπληρώσει τρεις μήνες μαζί, ξέρουμε τι θέλουμε κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη μέχρι το τέλος”.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και τη χημεία των παικτών: "Υπάρχει χημεία μεταξύ μας και καλή συμπεριφορά. Αυτό φαίνεται και βοηθάει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής και το αν έχει προσαρμοστεί: "Έχω παίξει και στις χαμηλές κατηγορίες, δεν ξεκινήσαμε όλοι από ψηλά. Είναι μία δύσκολη κατηγορία, έχει πολύ τρέξιμο και ξύλο. Όλα όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Για μας, οι αγώνες εντός έδρας είναι πιο εύκολοι, εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα, κερδίζουμε κι αυτό έχει σημασία".

Για το πως αισθάνεται στον Άρηκαι το κίνητρό του να έρθει στη Γ΄ Εθνική: "Για να έρθει κάποιος στη Γ΄ Εθνική πρέπει να έχει κάποιο κίνητρο. Ξέρω μέσα μου τι αισθάνομαι για τον Άρηκαι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Για τους στόχους του τα επόμενα χρόνια: "Θέλω ο Άρης να επιστρέψει στη Super League και να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα ώστε να πάμε ψηλά".

Για την παρουσία του κόσμου: "Είναι δύσκολο και οικονομικά για τον κόσμο. Στη Γ΄ Εθνική δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Τον κόσμο τον έζησα τα προηγούμενα χρόνια, όταν η ομάδα ήταν στις τελευταίες θέσεις της Superleague και είχε 20 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο".

Για την επόμενη χρονιά και τι περιμένει να γίνει στην ομάδα: "Υπάρχει χρόνος μέχρι την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι θα παραμείνει ο κ. Καρυπίδης. Αν μείνει, πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλες κινήσεις. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Πράξεις χρειάζονται γιατί μεγάλα λόγια έχουμε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ