ΑΡΗΣ

Τάτος: "Οι στιγμές είναι δύσκολες"

Τάτος: "Οι στιγμές είναι δύσκολες"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος στην παραλαβή του βραβείου του MVP του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έδειξε να έχει στο μυαλό του την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Άρης έδειξε να βρίσκεται στο μυαλό του Ανδρέα Τάτου στην παραλαβή του βραβείου του MVP του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Οι στιγμές είναι δύσκολες στιγμές για τον Άρη. Θέλω να το σεβαστείτε. Δεν θέλω να μιλήσω…", αρκέστηκε να πει ο 23χρονο διεθνής μέσος στις δηλώσεις.

Όσο για τον Στέλιο Τσουκάνη που πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από αρκετό καιρό δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία.

Ήμασταν σοβαροί με την μπάλα στα πόδια και καταφέραμε να απειλήσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν πιστεύω ότι μείναμε από δυνάμεις. Νομίζω ότι μας επηρέασε η διακοπή με τον τραυματισμό του διαιτητή. Θέλαμε έστω τον πόντο, αλλά δεν τον πήραμε".

Κι όσο για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στην Βέροια τόνισε: "Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο αγώνας με τη Βέροια είναι το ματς της χρονιάς. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στη Βέροια".

Ο σκόρερ του Άρη Νίκος Αγγελούδης τόνισε στην κάμερα της NOVA πως: "Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε περίσσιο πάθος και μπήκαμε πολύ δυνατά. Αν παίζαμε έτσι από την αρχή θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μας επηρέασαν τα προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν, ωστόσο ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε πλέον στο επόμενο. Στη Βέροια θα τα παίξουμε όλα για όλα. Ελπίζω να είμαστε πλήρεις να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».

Ενώ για το γκολ που πέτυχε ο επιθετικός του Άρη είπε: «Δυστυχώς το τέρμα μου δε συνδυάστηκε με νίκη του Άρη, ωστόσο θα δουλέψουμε όλοι μέσα στη βδομάδα για να τα καταφέρουμε μέσα στη Βέροια".

Τέλος ο Ανδρέας Ηρακλής υποστήριξε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι: "Είχαμε ως σκοπό να μην δεχθούμε ένα γρήγορο γκολ γιατί ήταν απόλυτα φυσιολογικό ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει δυνατά. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση που κατά την προσωπική μου άποψη είναι επιθετικό φάουλ που κάνει ο Μανωλάς σε μένα.

Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και το πάθος που βγάλαμε. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι «τελικός» κι αν δεν παίζεις με πάθος δεν μπορείς να λέγεσαι παίκτης του Άρη".

Τέλος σε ερώτηση για το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Βέροια ήταν κατηγορηματικός ότι: "Πραγματικά είναι για εμάς ο τελικός των τελικών. Πάμε να παίξουμε εκεί όλη τη χρονιά. Πιστεύω στην ομάδα, όπως και όλοι και θα πάμε νε κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ