ΑΡΗΣ

Τάτος: "Να μην χάσουμε κανένα ματς μέχρι το τέλος"

MEDIA DAY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
MEDIA DAY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος με δηλώσεις του στην "media day" του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό τόνισε ότι ο Νίκος Κωστένογλου έχει αλλάξει πράγματα στους "κίτρινους" οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν νικηφόρα μέχρι τέλους.

Ο Ανδρέας Τάτος ήταν ο ποδοσφαιριστής του Άρη που εκπροσώπησε τους κίτρινους στη "media day" την Τρίτη ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (22/3) κόντρα στον Πανευλευσινιακό.

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε για τη νίκη επί της Καλλονής και στο γεγονός ότι όλοι πίστεψαν μέχρι το τέλος, αναφέρθηκε στη συνέχεια λέγοντας πως θα πρέπει οι "κίτρινοι" να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος προκειμένου να προσπεράσουν τη Λαμία και τον Απόλλωνα.

Επίσης αναφέρθηκε και στο ματς με τον Πανελευσινιακό και τις δυσκολίες που κρύβει παρά την βαθμολογική θέση της ομάδας της Ελευσίνας. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Καλλονής:
«Πιστέψαμε στη νίκη και παίξαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η τύχη ήταν με το μέρος μας και σκοράραμε στην τελευταία φάση. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τις αξιοποιήσαμε, αλλά φιλοσοφία μας είναι να μην παρατάμε κανένα ματς».

Για το "τρίποντο" στην Λέσβο, που σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Λαμίας, μείωσε την διαφορά στους 3 πόντους:
«Έβαλε ένα πολύ σημαντικό γκολ ο Μπράνα, μειώσαμε την διαφορά από Λαμία και Απόλλωνα και τώρα πρέπει να μην χάσουμε κανένα ματς, να παίξουμε λίγο καλύτερα και να ξεπεράσουμε σιγά σιγά και το άγχος».

Για το επίπεδο δυσκολίας των αγώνων:
«Αν παίζει σωστά ο αντίπαλος όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είτε είναι ψηλά, είτε χαμηλά στην βαθμολογία. Εμείς θέλουμε τον κόσμο μας, την δύναμή μας, κοντά μας και ελπίζω να μη κάνουμε κάποιο λάθος από την πλευρά μας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας.

Σημαντικό είναι που κερδίζουμε. Αν βάλουμε γρήγορα γκολ θ’ αλλάξει όλο το παιχνίδι. Αυτό πιστεύω τουλάχιστον εγώ. Μπορούμε αν σκοράρουμε νωρίς, μετά να βάλουμε και 2ο και 3ο γκολ και να παίζουμε πιο ελεύθερα».

MEDIA DAY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
MEDIA DAY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ EUROKINISSI SPORTS

Για τα δύσκολα παιχνίδια που έχουν Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, με Αγροτικό Αστέρα και Τρίκαλα αντίστοιχα:
«Όλα τα ματς είναι κομβικά για εμάς. Σημασία έχει να κερδίζουμε εμείς. Θα κοιτάξουμε την ομάδας μας και πιστεύω θα γίνουν όλα».

Αν έχει αλλάξει κάτι με την έλευση του νέου προπονητή:
«Σίγουρα έχει αλλάξει. Ο καινούργιος προπονητής θέλει να περάσει την φιλοσοφία και το δικό του πλάνο παιχνιδιού».

Το σχόλιό του για το αυριανό παιχνίδι:
«Κρύβει παγίδες, δεν είναι εύκολο ματς. Με την Λαμία μπορούσε να κερδίσει. Όταν έπαιξαν μ’ εμάς προηγήθηκαν. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

MEDIA DAY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
MEDIA DAY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ EUROKINISSI SPORTS

ΜΕ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για παιχνίδι της Τετάρτης (22/03) με τον Πανελευσινιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (15:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου του Στάθη Ταυλαρίδη.

Οι 20 εκλεκτοί του είναι οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Χαριτωνίδης και Ντόγος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ