ΑΡΗΣ

Τάσεις αποχωρήσεων από το ρόστερ του Άρη

Τάσεις αποχωρήσεων από το ρόστερ του Άρη
Άρης INTIME SPORTS

Μετά από εννέα μέρες παρουσίας της στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας, έξι μέρες νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί, η αποστολή του Άρη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Οι τελευταίες εξελίξεις συνηγορούν σε αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά από 9 μέρες παρουσίας της στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας. Την υποδέχθηκαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη Άρη οι Σταύρος Ιωάννου και Κώστας Κωνσταντινίδης με την απογοήτευση να ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων και την αυριανή ημέρα να φαντάζει κριτήριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι προπονήσεις βρέθηκαν στον αέρα, από τη στιγμή που η συνεργασία με τον νυν προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, και τον αδερφό του Άλεξ Κάλας, διακόπηκε οριστικά μετά από απόφαση του δ.σ. του Ερασιτέχνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το μπαλάκι έχει περάσει στον Ερασιτέχνη που καλείται να κινητοποιηθεί για να διασφαλίσει την παρουσία ενός σημαντικού αριθμού ποδοσφαιριστών για το ρόστερ μέχρι να αναλάβει κάποιος νέος υπεύθυνος το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην προκειμένη περίπτωση ο Νίκος Αρβανιτίδης δείχνει να δηλώνει παρών.

Οι ποδοσφαιριστές θα περιμένουν πλέον τις εξελίξεις της εβδομάδας που ξεκινάει αύριο, αν και η τάση που υπάρχει από την πλειοψηφία τους είναι προς αποχώρηση από την ομάδα. Ειδικά οι ξένοι που υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά με τον Καλαϊτζίδη και όχι με τον ΑΣ σύμφωνα με τα οποία εφόσον ο Άρης παίξει στη Γ΄ Εθνική αυτομάτως θα μένανε ελεύθεροι.

Και στις τάξεις των Ελλήνων όμως υπάρχει μεγάλη απογοήτευση με τους Σαμαρά, Γεωργιάδη και Καλογέρη που είχαν έρθει τον περασμένο Ιανουάριο με κινήσεις του Καλαϊτζίδη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν. Από τους υπόλοιπους που αναμένεται να περιμένουν ενημέρωση είτε από τον ερασιτέχνη είτε από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Σταύρος Πεταυράκης δείχνει να επιστρέφει στην ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει πως ο δανεισμός του 23χρονου αριστερού μπακ δεν θα συνεχιστεί.

Όσον αφορά τον Καλαϊτζίδη το τελευταίο διήμερο παρέμεινε στο δωμάτιό του στο Ζλάτιμπορ και δεν μίλησε καν στους ποδοσφαιριστές του Άρη. Μία στάση που ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν και πληροφορήθηκε την απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Δείγμα και της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται, αισθανόμενος εκτεθειμένος απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ωστόσο η απομάκρυνση του Καλαϊτζίδη από την τεχνική ηγεσία του Άρη φαντάζει δεδομένη εάν τις τύχες αναλάβουν είτε οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, είτε δοθεί το χρίσμα στους τέσσερις επιχειρηματίες με τη συμμετοχή του Νίκου Αρβανιτίδη. Στην περίπτωση αυτή οι Νίκος Αναστόπουλος και Σάκης Τσιώλης φαντάζουνε ως οι βασικοί υποψήφιοι διάδοχοί του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ