ΑΡΗΣ

Τα κλειδιά του Άρη στον Καρυπίδη

Τα κλειδιά του Άρη στον Καρυπίδη
Άρης, Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ΓΕΜΗ ενέκρινε την πιστοποίηση κεφαλαίου και πλέον μέσω της ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ Άρης τα κλειδιά της θα περάσουν και επίσημα στα χέρια της διοίκησης του Θόδωρου Καρυπίδη. Στο πόδι ο κόσμος εν όψει του φιλικού με την ΑΕΚ.

Θέμα ωρών είναι να περάσει η ΠΑΕ Άρης και επίσημα στα χέρια της διοίκησης του Θόδωρου Καρυπίδη και να γίνει η αλλαγή σελίδας της αφού το ΓΕΜΗ ενέκρινε την πιστοποίηση κεφαλαίου και πλέον απομένει η ΓΣ των μετόχων της.

Η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ Άρης θα πραγματοποιηθεί σήμερα κιόλας όπου και θα αποφασίσει για το νέο ΔΣ της εταιρίας. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες στο ΔΣ αναμένεται να μετέχουν οι Θόδωρος Καρυπίδης, Σίμος Ορφανίδης, Π. Αλεξανδρίδης ως εκπρόσωπος του ΑΣ και δυο ακόμα μέλη.

Η εξέλιξη αυτή θα ισοδυναμεί ότι από αύριο το ΔΣ που θα έχει νόμιμη σύνθεση θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα χρήματα που κατέθεσε για το μετοχικό κεφάλαιο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης διευκολύνοντας σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος εν όψει της επίτευξης του βασικού του στόχου. Της ανόδου του από τη Football League στη Super League.

Εν τω μεταξύ ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη για το αυριανό - της Τετάρτης (24/8) - φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπως φάνηκε από το πρωί που ξεκίνησε η διάθεσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:

"Από τις 10 το πρωί ξεκίνησε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διάθεση των εισιτηρίων του αυριανού φιλικού με την Α.Ε.Κ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα μέχρι τις 18:00 και αύριο, την ημέρα του παιχνιδιού, από τις 10:00 έως τις 15:00 και στη συνέχεια από τα εκδοτήρια του γηπέδου επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου στο Κλεάνθης Βικελίδης η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με θέμα την ανάδειξη και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η σύνθεση του πρώτου αιρετού –από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων- Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εξής:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Θεόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου

Αντιπρόεδρος: Συμεών Ορφανίδης

Μέλη: Χρήστος Καραϊσκάκης, Θεόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης (εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης…".

Κι όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο έγινε μία πρώτη υποχώρηση στο οικονομικό από τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Γιάννη Ποτουρίδη στις διαπραγματεύσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον 24χρονο αμυντικό που καλά κρατούν τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται εξάλλου για μία από τις βασικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας μετά την απόφαση απόσυρσης του ενδιαφέροντος για τον Στάθη Ταυλαρίδη του Παναθηναϊκού λόγω της καθυστέρησης της αποδέσμευσής του .

Με τον Ποτουρίδη το βασικό εμπόδιο που είχε προκύψει εξ αρχής ήταν οι οικονομικές του απαιτήσεις. Ο 24χρονος αμυντικός πάντως τα τελευταία 24ώρα έδειξε να αλλάζει στάση με αποτέλεσμα η απόσταση που χωρίζει πλέον τις δύο πλευρές να μην είναι τόσο μεγάλη. Πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η τελική κατάληξη των συζητήσεων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ