ΑΡΗΣ

Συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση στον Άρη με σφραγίδα του ΓΕΜΗ

Συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση στον Άρη με σφραγίδα του ΓΕΜΗ
Άρης, Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ η ανακοίνωση εκλογής και συγκρότησης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Άρη με τα ηνία να περνούν με τον πλέον επίσημο τρόπο στον Θοδωρή Καρυπίδη.

Και επίσημα πρόεδρος του Άρη είναι εδώ και λίγες ώρες ο Θοδωρής Καρυπίδης καθώς πλέον αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ η σχετική ανακοίνωση για την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. των κίτρινων.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΓΕΜΗ με ανακοίνωσή του και ημερομηνία την 12η Οκτωβρίου 2016:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟ- ΝΙΚΗΣ «Ο ΑΡΗΣ» Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».

Ανακοινώνεται ότι την 12.10.2016 καταχωρίσθηκαν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) τα παρακάτω στοιχεία της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣ- ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΡΗΣ» Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 139770960000: Α) Με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 793671, το από 23.08.2016 πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Β) Με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 793673, το από 23.08.2016 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο: Tο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε από την ανωτέρω Γενική Συνέλευση είναι το εξής:

Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος Θεόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου
Αντιπρόεδρος Συμεών Ορφανίδης
Μέλος Χρήστος Καραϊσκάκης
Μέλος Θεόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη
Μέλος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης (εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ) H θητεία του ανωτέρω διοικητικού συμβουλίου ορίζεται, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστα- τικού, 5ετής, ήτοι έως την 23-08-2021".

Πλέον ο Καρυπίδης αποκτά την δυνατότητα υπογραφής για τη νέα ΠΑΕ, αλλά και διαχείρισης όλων των χρημάτων που υπήρχαν από τις 24 Ιουλίουγια τη κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου και τα οποία βρίσκονται στο λογαριασμό «ειδικού σκοπού», όπως είχε ονομαστεί. Έτσι, μπορεί άμεσα να διαχειριστεί το ποσό του 1.080.000 ευρώ για τις ανάγκες της νέας ΠΑΕ.

Συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση στον Άρη με σφραγίδα του ΓΕΜΗ
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ