ΑΡΗΣ

Συνεχίζει ο Καλαϊτζίδης

Συνεχίζει ο Καλαϊτζίδης

Μετά την συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με τον Γιώργο Γαλανό συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Νέα προσπάθεια απόκτησης του Δημήτρη Σιαλμά.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά από την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γαλανό. Μία παραίτηση που είχε να κάνει με αφορμή την μεταγραφή του Σπύρου Γόγολου και τα όσα τηλεφωνικά ειπώθηκαν ανάμεσα στους Γαλανό και Καλαϊτζίδη με τον τελευταίο να παραιτήθηκε από τηλεφώνου.

Η συνάντηση των Γαλανού και Καλαϊτζίδη έγινε λίγο μετά τις 22:00 της Πέμπτης και μετά από μία ώρα φάνηκε να επέρχεται ηρεμία αφού οι δύο πλευρές ξεκαθάρισαν τις θέσεις τους με ξεκάθαρη την διαφορά φιλοσοφίας τους.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Καλαϊτζίδη ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη έκανε γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αυτή ανέφερε αναλυτικά τα εξής: «Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι στην ομάδα μας -μετά από πολλά χρόνια- είναι επακριβώς προσδιορισμένοι οι ρόλοι προέδρου, προπονητή και των στελεχών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος γενικότερα.

Η στελέχωση της ομάδας είναι ευθύνη του προπονητή και κανενός άλλου».

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και η περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Άρη. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να γίνει μια νέα προσπάθεια για τον Δημήτρη Σιαλμά, ανεβάζοντας την προκαταβολή στα 30.000 ευρώ και πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του 28χρονου επιθετικού.

Ακόμη ο Γαλανός έκανε γνωστό στον Καλαϊτζίδη ότι υπάρχει το ναι από τον Μάουρο Πόι και ότι αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις ο 57χρονος τεχνικός θα κληθεί να πάρει την απόφασή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ