ΑΡΗΣ

Συνεχίζει ο Κάλας

Συνεχίζει ο Κάλας

Στον Άρη μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση άνοδος στην Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο Άλεξ Κάλας επιμένει να προσφέρει.

Το μνημόνιο που είχε υπογράψει ο Άλεξ Κάλας με τον Ερασιτέχνη Άρη μπορεί να εξέπνευσε ωστόσο ο ομογενής επιχειρηματίας συνεχίζει να φωνάζει "παρών".

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν δεν του επιτρέπουν να αφήσει ξεκρέμαστο τον ερασιτέχνη δίνοντας εντολή στους συνεργάτες του στην Θεσσαλονίκη να συνεχίσουνε στην ίδια λογική.

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχει όλους αυτούς τους μήνες με τον Α.Σ. ο Κάλας τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να κάνει ότι χρειάζεται σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Και προς την κατεύθυνση της εκπροσώπησης του Άρη σε ΕΠΟ και Football League μέχρι τη στιγμή της τελικής δικαίωσης για την άνοδο της ομάδας στην Football League και στο κομμάτι που αφορά την εκκαθάριση. Όπως και την καθημερινή λειτουργία των γραφείων.

Εν τω μεταξύ για το θέμα της ανόδου στην Football League στον Άρη καλούνται να περιμένουν άλλη μία εβδομάδα. Για την επόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου στο προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ όπου θα συζητηθεί το πως θα αναπληρωθούν τα κενά που αναμένεται να προκύψουν για το νέο πρωτάθλημα της Football League μετά από την πρόθεση ομάδων να επιλέξουν τον δρόμο της Γ΄ Εθνικής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ