ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Σφακιανάκη

Συνάντηση με Σφακιανάκη
INTIME SPORTS

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις μεταγραφικές υποθέσεις του Δημήτρη Σιαλμά και του Στέλιου Σφακιανάκη για την ομάδα του Άρη.

Η απόκτηση των Δημήτρη Σιαλμά και Στέλιου Σφακιανάκη φαίνεται να είναι στο προσκήνιο για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του Άρη. Δύο υποθέσεις που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Στην Αλκμήνης θεωρούν σχεδόν τελειωμένη την απόκτηση του Σιαλμά μετά την πρόταση που έγινε στον 28χρονο επιθετικό για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Μία υπόθεση που χειρίστηκε προσωπικά ο Γιώργος Γαλανός και αν δεν αλλάξει κάτι δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα ο Σιαλμάς να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Παράλληλα καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα και για την απόκτηση του Στέλιου Σφακιανάκη. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ποντάρει πολλά στην εμπειρία του 38χρονου μέσου και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να έχουνε συνάντηση.

Όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης του Άρη, ο Καλαϊτζίδης επιθυμεί στην μία εβδομάδα που απομένει για την ενίσχυση της επίθεσης εκτός της απόκτησης του Σιαλμά και αυτή του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου της Βέροιας.

Ο 22χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε από την ομάδα της Ημαθίας το καλοκαίρι βρίσκεται εκτός πλάνων εξαιτίας της πληθώρας ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Και η δική του περίπτωση θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας με το αν θα μείνει ελεύθερος.

Κατά τα άλλα όσον αφορά τις δύο περιπτώσεις των έμπειρων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ενδιαφέρουν μεν αλλά θα πρέπει πρώτα να μείνουνε ελεύθεροι μετά την εκδίκαση της προσφυγής τους. Ο λόγος για τους Μιχάλη Φραγκουλάκη και Σήφη Δασκαλάκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ