ΑΡΗΣ

Συνάντηση Κάλας - Κοντονή

Συνάντηση Κάλας - Κοντονή
Κάλας

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τετάρτη αντιπροσωπεία του Άρη, με επικεφαλής τον Άλεξ Κάλας, και θα έχει ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή για την επιστολή που ζητά διεξαγωγή παιχνιδιών μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

Την Τετάρτη θα βρεθεί στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Άρη με επικεφαλής τον Άλεξ Κάλας και θα έχει ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Αντικείμενο συζήτησης στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού σύμφωνα και με την επιστολή που έστειλε η πλευρά του Άρη η διεξαγωγή παιχνιδιών μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

Οι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα με την πλευρά του Άρη να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκθέσει ενώπιον του Κοντονή το δίκαιο αίτημά του. Βασικό επιχείρημα θα είναι οι κανονισμοί που αναφέρουν τι συμβαίνει σε περίπτωση που υπάρξει εθελούσια συμμετοχή ομάδων της Super League στη Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για την γενικότερη αλλαγή που έχει υπάρξει τους τελευταίους μήνες στην ομάδα, την οικονομική συνέπεια αλλά και την θετική πορεία της εκκαθάρισης που θα δώσει τη δυνατότητα σύστασης της νέας ΠΑΕ.

Κι όσον αφορά τον Κάλας το πιθανότερο είναι ότι θα μεταβεί απευθείας από τις ΗΠΑ στην Αθήνα και εκτός του ραντεβού με τον Κοντονή θα έχει για το θέμα και μια σειρά ακόμη από επαφές με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ