ΑΡΗΣ

Συμπλήρωσε το καρέ με Πόι

Συμπλήρωσε το καρέ με Πόι

Μετά τους Προβατίδη, Ατματσίδη και Παπαδόπουλο, ο Άρης συμπλήρωσε το καρέ της ενίσχυσης του ρόστερ του στο φινάλε της παράτασης που του είχε δοθεί, με την απόκτηση του Μάουρο Πόι.

Ο Άρης συμπλήρωσε το καρέ της ενίσχυσης του ρόστερ του στο φινάλε της παράτασης που του είχε δοθεί, με την απόκτηση του Μάουρο Πόι μετά τους Προβατίδη, Ατματσίδη και Παπαδόπουλο.

Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός που το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία και υπέγραψε για δύο χρόνια θα κάνει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάουρο Πόι", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο Πόι γεννήθηκε στις 02/07/1981 στο Ροζάριο της Αργεντινής (έχει ιταλικό διαβατήριο), έχει ύψος 1,74 και βάρος 75 κιλά. Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από την Ροζάριο Σεντράλ. Επόμενοι ποδοσφαιρικοί σταθμοί ήταν η Ράσινγκ ντε Κόρδοβα και η Γοδόι Κρουζ (68 συμμετοχές και 11 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποδεχόμενος την πρόταση της Skoda Ξάνθης. Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε μέχρι το 2012 (115 συμμετοχές και 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). Τη σεζόν 2012-2013 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό (29 συμμετοχές), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο Πόι δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Είμαι χαρούμενος που όλα πήγα καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, τη δυναμική της οποίας την γνωρίζω πολύ καλά από την παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ είχε πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία.

Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Η θέση του ΑΡΗ είναι στην Superleague".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ