ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Σιαλμά για τρία χρόνια

Συμφωνία με Σιαλμά για τρία χρόνια
INTIME SPORTS

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς μετά την συμφωνία στην πρόταση που του έγινε. «Την Δευτέρα θα είμαι εκεί», τόνισε στο Sport24.gr ο 28χρονος επιθετικός.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς θα αποτελέσει παίκτη του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια μετά την συμφωνία στην πρόταση που του έγινε. Μία συμφωνία που επήλθε το απόγευμα με τον 28χρονο επιθετικό σε επικοινωνία του Sport24.gr να το επιβεβαίωσε δηλώνοντας: «Την Δευτέρα θα είμαι εκεί».

Κι όσο για την σημερινή συμφωνία του ο Σιαλμάς υποστήριξε: «Η συμφωνία επήλθε το απόγευμα όπου τηρήθηκε ότι είχαμε συμφωνήσει για συνεργασία τριών χρόνων».

Αμέσως μετά παραδέχθηκε ότι: «Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη αφήνοντας στην άκρη μία πρόταση που είχα από ομάδα της Ρουμανίας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά».

Την υπόθεση του πρώην επιθετικού του Πλατανιά χειρίστηκε όλες αυτές τις τελευταίες μέρες ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός, με την σύμφωνη φυσικά γνώμη του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Στην πορεία των συζητήσεων ανέβηκε το ποσό της προκαταβολής στις 30.000 ευρώ, ενώ υπήρξε συμφωνία και για το ποσό της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπως και για τα επόμενα δυο χρόνια.

Πλέον ο Σιαλμάς αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μεθαύριο Δευτέρα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να βάλει την υπογραφή του και να τεθεί στην διάθεση του Καλαϊτζίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ