ΑΡΗΣ

Συμφωνία του Άρη με τον Μελισσά

Συμφωνία του Άρη με τον Μελισσά

Ο Άρης προχώρησε σε καταρχήν συμφωνία με τον Πασχάλη Μελισσά. Οι Μάντζιος, Πετρόπουλος και Κόστλι σε πρώτη γραμμή για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης.

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Πασχάλη Μελισσά προχώρησε ο Άρης ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τα μετόπισθέν του. Ο 33χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός με ύψος 1.88μ. έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Μεσσηνιακό (σε νεαρή ηλικία), Παραλίμνι, Πάφο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λεβαδειακό Εργοτέλη και Λάρισα.

Συγκεκριμένα με τον Μελισσά έχει επέλθει προφορική συμφωνία του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και από την στιγμή που ανακοινωθεί θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός χαφ.

Η συμφωνία είναι οριστική και για να ακολουθήσει η ανακοίνωση θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η παρουσία του Άρη στηνFootballLeague. Σε ένα πρωτάθλημα όπου ο Μελισσάς έχει αγωνιστεί με τους Παναιτωλικό και Λάρισα. Παράλληλα οι τρεις επιθετικοί που βρίσκονται στο στόχαστρο του Άρη για την θέση του σέντερ φορ είναι οι Βαγγέλης Μάντζιος, Αντώνης Πετρόπουλος και Κάρλος Κόστλι με την κάθε μία περίπτωση να είναι διαφορετική. Στην περίπτωση του Μάντζιου υπάρχει ο Λεβαδειακός αλλά και ενδιαφέρον από 2-3 ομάδες τηςSuperLeagueμε την παραμονή του στην ομάδα της Βοιωτίας να εξαρτάται από την παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Πετρόπουλος έχει και αυτός προτάσεις από τηνSuperLeagueενώ όσον αφορά τον Κόστλι έχει ήδη δεχθεί κρούση, αλλά θα πιάνει και θέση ξένου και παραμένει ερωτηματικό σε ποια κατάσταση είναι σήμερα. Ακόμη στα υπόψη του Άρη είναι ο 30χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της Λαμίας Γιανίκ Γιενγκά που είχε αποτελέσει μάλιστα επιλογή του Μπάμπη Τεννέ. Ακόμη έχει εμπειρία από τηνFootballLeagueκαι από μία χρονιά πριν όπου είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ στην Γαλλία έχει αγωνιστεί σε Τουρ, Παρί Σεν Ζερμέν και Στρασβούργο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ