ΑΡΗΣ

Συμφωνία Άρη με Ίλιτς, κοντά και ο Ανάκογλου

Συμφωνία Άρη με Ίλιτς, κοντά και ο Ανάκογλου
Ίλιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Μπράνα Ίλιτς που είναι να υπογράψει αύριο (2/8), ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός του ότι είναι κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου ήρθε συμφωνία με τον Μπράνα Ίλιτς.

Ο Ίλιτς συμφώνησε προφορικά με τον Άρη και αύριο Τρίτη (2/8) είναι να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός, μετά από μια τετραετία στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Αύριο ο Ίλιτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τη διοίκηση της ΠΑΕ και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Κι όσο για τον Ανάκογλου; Ο 24χρονος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και ήδη οι "κιτρινόμαυροι" τον έχουν πλησιάσει, προτείνοντάς του συμβόλαιο συνεργασίας και όλα φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο.

Οι τελικές συζητήσεις πρόκειται να καθορίσουν οριστικά την θετική ή μη κατάληξη της περίπτωσης του Σερραίου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο φαίνεται να έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" στο οικονομικό.

Διπλή προπόνηση με Ντόγο

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο Αθλητικό Κέντρο προετοιμασίας Καρπενησίου.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε αερόβια αντοχή σε αερόβια ικανότητα, καθώς και ασκήσεις γενικής δύναμης, ενώ το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης περιελάμβανε γενική αντοχή και γενική δύναμη με μπάλα σε αγωνιστικά τετράγωνα.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο, ήταν ότι στο σημερινό (1/8) πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Στέφανος Ντόγος, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται πλέον στη διάθεσή του. Αύριο, Τρίτη (2/8), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ