ΑΡΗΣ

Συμφώνησε με Κωστένογλου ο Άρης για 1,5 χρόνο

Συμφώνησε με Κωστένογλου ο Άρης για 1,5 χρόνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Κωστένογλου συναντήθηκε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη και υπήρξε συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου για 1,5 χρόνο με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει άμεσα τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι οριστικά ο επόμενος προπονητής του Άρη καθώς υπήρξε συμφωνία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη στη συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές το πρωί της Δευτέρας.

Η συμφωνία είναι οριστική και αφορά συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τον Κωστένογλου να αναλαμβάνει άμεσα τη νέα του ομάδα στην προσπάθεια να την επαναφέρει στη Super League.

Ο Κωστένογλου ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη με σκοπό του να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδη για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Άρη. Μία συνάντηση που θα ήταν η τελική και ήταν καθώς οι δύο άνδρες συμφώνησαν για συνεργασία 1,5 χρόνου. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2018.

Πλέον ο Κωστένογλου ως διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου καλείται να βγάλει σε πέρας το βασικό στόχο της χρονιάς. Της ανόδου του από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League με την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων εκεί όπου βρίσκονται μπροστά από τον 3ο Άρη οι Απόλλων Σμύρνης και Λαμία με έναν αέρα 8 βαθμών.

Μία διαφορά που θα πρέπει να καλυφθεί στις επόμενες 16 αγωνιστικές. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Κωστένογλου αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Τρίτη από την ΠΑΕ Άρης και είναι πιθανό να δώσει και το παρών στην προπόνηση της ομάδας. Αυτή με την οποία ουσιαστικά θα πιάσει δουλειά και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό.

Ο 47χρονος νέος τεχνικός του Άρη στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας έχει δουλέψει σε ΑΕΚ καταρχήν ως βοηθός του Σέρα Φερέρ αλλά και ως πρώτος, Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα και Ξάνθη στην Ελλάδα στη Super League και ακολούθως στην Ανόρθωση στην Κύπρο.

Μάλιστα επέστρεψε στους εν Ελλάδι πάγκους για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και για τελευταία φορά βρέθηκε ως βοηθός του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική Ελλάδος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωστένογλου με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε δουλέψει στο παρελθόν. Τους Μπούρμπο και Καράμπελα στην ΑΕΚ και τον Ταυλαρίδη στον Ατρόμητο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ