ΑΡΗΣ

Στον Άρη ο Νίκιτς

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρβος αμυντικός μέσος, Μπράνισλαβ Νίκιτς, παρά το γεγονός ότι η Κέρκυρα πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πριν από λίγες ημέρες η Κέρκυρα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς (8/6), αλλά όπως φαίνεται ανανέωση υπήρχε μόνο σε... θεωρητικό επίπεδο (δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο, παρά μόνο είχε συμφωνήσει προφορικά). Ο Άρης συμφώνησε με τον Σέρβο αμυντικό μέσο και θα φορά τα "κίτρινα" στη Stoiximan.gr Football League της ερχόμενης σεζόν.

Άλλωστε έχει εμπειρία από την κατηγορία και μάλιστα... πρωταθλητισμού καθώς με τους Φαίακες ανέβηκε από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία. Ο 34χρονος χαφ προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Super League με 23 συμμετοχές (21 στη Super League και 2 στο Κύπελλο) Στην Ελλάδα έχει περάσει και από Αγροτικό Αστέρα, Ναυπακτιακό, Αιολικό, Παναιτωλικό, Πρέβεζα, Νέα Σαλαμίνα, Αγία Νάπα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ζάκυνθο.

Σημαντική προσθήκη για τους "κίτρινους" στην προσπάθεια που κάνουν να ανέβουν από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ