ΑΡΗΣ

Stoiximan και ΠΑΕ Άρης για καλό σκοπό στο "ΑΧΕΠΑ"

Stoiximan και ΠΑΕ Άρης για καλό σκοπό στο "ΑΧΕΠΑ"
WWW.MEGAPRESS.GR

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Άρης και μελών της Stoiximan.gr, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (27/4) στην Β' Παιδιατρική Κλινική και συγκεκριμένα στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ".

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παίκτες του Άρη μίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα στα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές.

Είναι μάλιστα, η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων μηνών που οι παίκτες της ΠΑΕ Άρης και μέλη της Stoiximan επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της Παιδιατρικής Κλινικής στο "ΑΧΕΠΑ", σε μια πρωτοβουλία υποστήριξης και ενίσχυσης των ανθρώπων που καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες για να προσφέρουν τα καλύτερα στα παιδιά.

Το μέλος του ΔΣ της Stoiximan κος Ιωάννης Σπανουδάκης σημείωσε για τη σημερινή επίσκεψη, "Νιώθω, κάθε φορά που στην οικογένεια της Stoiximan πραγματοποιούμε δράσεις που έχουν πρωταγωνιστές τα παιδιά, και ιδιαίτερα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο βοήθεια, παιδιά που παλεύουν καθημερινά για τα απλά, ότι γεμίζουμε την καρδιά μας με ελπίδα, κατανόηση και δύναμη.

Stoiximan και ΠΑΕ Άρης για καλό σκοπό στο "ΑΧΕΠΑ"
WWW.MEGAPRESS.GR

Είναι συγκινητικό για εμάς να τους προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα. Σε αυτό μας βοήθησαν σήμερα οι παίκτες της ΠΑΕ Άρης και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, που για δεύτερη φορά βρέθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου. Στην Stoiximan παραμένουμε συνεπείς σε αυτό που από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας θέσαμε ως προτεραιότητα, να ενεργούμε υπεύθυνα προς όφελος της κοινωνίας δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες."

Με τη σειρά της η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan κα Ιωάννα Κοζαδίνου τόνισε "Πιστεύουμε στη Stoiximan ότι είναι υποχρέωσή μας, όχι μόνο να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, αλλά να στεκόμαστε διακριτικά πλάι τους για να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδικά χαμόγελα τη χαρά και τη λάμψη που τους αξίζει.

Stoiximan και ΠΑΕ Άρης για καλό σκοπό στο "ΑΧΕΠΑ"

Γιατί η εταιρική υπευθυνότητα στη Stoiximan είναι ένας ζωτικής σημασίας μέρος της εταιρικής της λειτουργίας, την οποία υπηρετούμε πιστά και υπεύθυνα παράλληλα με την κοινωνία.

Ως μεγάλος χορηγός της διοργανώτριας αρχής Football League, είναι στρατηγικής σημασίας η απόφασή μας να αναπτύσσουμε δράσεις από κοινού με τις ομάδες για να συμβάλλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξυπηρέτηση των αναγκών εκείνων που μας χρειάζονται . Έτσι και σήμερα, δεν μπορώ παρά να αισθανθώ ευτυχής που όλοι μαζί δημιουργούμε κάτι καλό, κάτι όμορφο για τα παιδιά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ