ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο ο Φαχ

Στο προσκήνιο ο Φαχ

Κι ενώ το νέο όνομα που προκύπτει για την τεχνική ηγεσία του είναι του Γερμανού, Χόλγκερ Φαχ, ο Γιώργος Γαλανός θα περιμένει μέχρι μεθαύριο Τετάρτη την απάντηση του Αλέκου Βοσνιάδη.

Η αναζήτηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την τεχνική ηγεσία του Άρη συνεχίζεται με το νέο όνομα που προκύπτει να είναι του Γερμανού Χόλγκερ Φαχ. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Γαλανός μετά την χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Αλέκο Βοσνιάδη θα περιμένει μέχρι μεθαύριο Τετάρτη την απάντησή του.

Ο Γερμανός Φαχ πρόκειται για 52χρονο τεχνικό που ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στο τιμόνι της Μπάγερν Βούπερταλ και ακόμη έχει καθίσει στον πάγκο των Ροτ Βάις Έσεν, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ, Πάτερμπορν και Άουγκσμπουργκ.

Το 2010 δοκίμασε την τύχη του για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Αστάνα, ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Καζακστάν.

Από εκεί και πέρα κι όσον αφορά τους υπόλοιπους προπονητές εκτός συνόρων με τους οποίους ήρθε σε επαφή την τελευταία εβδομάδα η πλευρά του Γαλανού με δύο πέτυχε να έρθει σε συμφωνία.

Πρόκειται για τον εκ των τεχνικών της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο τον Σέρβο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τον Γερμανό Έβαλντ Λίνεν που στην Ελλάδα έχει βρεθεί στους πάγκους των Πανιωνίου, Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Μάλιστα με τον Λίνεν η καταρχήν συμφωνία ήταν για συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας και δεν επισημοποιήθηκε λόγω του ότι ζήτησε εγγυήσεις στο οικονομικό και για τα τρία χρόνια.

Όσον αφορά τον Βοσνιάδη στην χθεσινή συνάντηση μεταξύ άλλων υπήρξε και η κατάθεση πρότασης στο πρόσωπό του. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου ζήτησε υπομονή τριών ημερών για να απαντήσει γιατί σήμερα μετέβη στο εξωτερικό.

Ακόμη από την ελληνική αγορά ψηλά στην λίστα των επιλογών του Γαλανού είναι ο Νίκος Νιόπλιας. Κι όσο για τον Γιάννη Τοπαλίδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και πολύ κοντά σε συμφωνία είτε να αναλάβει θέση στο τεχνικό τιμ είτε ως τεχνικού συμβούλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ