ΑΡΗΣ

"Στο αυριανό ραντεβού να κοιταχτούμε στα μάτια"

"Στο αυριανό ραντεβού να κοιταχτούμε στα μάτια"

Στον Focus fm 103,6 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί μετά και τα χθεσινά γεγονότα στον Δ.Σ. του ΑΣ Άρη.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm 103,6, φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί μετά και τα χθεσινά γεγονότα στον Άρη, όπου το Δ.Σ. ήταν επεισοδιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί: "Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει. Ειλικρινά γι’αυτές τις 40 μέρες που είμαστε υπεύθυνοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μπορώ να γράψω 500-600 σελίδες σε βιβλίο. Θα παρουσιάσω την κατάσταση που επικρατεί με μια παρομοίωση. Ο Άρης είναι σα να έπεσε από την κορυφή και να γκρεμίστηκε τελείως. Εμείς τώρα κάνουμε τους ορειβάτες και προσπαθούμε σιγά σιγά να ανέβουμε ξανά. Αντί λοιπόν να είμαστε πιασμένοι και με τα δύο χέρια και να προσπαθούμε να ανέλθουμε, ανεβαίνουμε με το ένα και με το άλλο προσπαθούμε να διώχνουμε από δίπλα μας σκυλιά, φίδια και κάθε είδους εχθρό.

Ήδη από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ο Χάρης Παπαγεωργίου μιλούσε με άλλους επενδυτές. Η προσπάθειά μας είναι νέα και αγνή. Κάτι παρόμοιο δεν υπήρχε ποτέ τα τελευταία χρόνια. Το θέμα όμως πλέον είναι το τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Φοβάμαι πλέον ότι κάτι άλλο παίζει. Δηλαδή συγκεκριμένα για τον προπονητή, τι άλλο περιμένουν για να τον διώξουν; Η ομάδα έφαγε τρία γκολ από τον Καμπανιακό και έφερε ισοπαλία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Δε βλέπουν ότι η ομάδα δεν τραβάει. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε από το ποδόσφαιρο".

Σχετικά με το τι έφταιξε και έφτασε σε τέτοιο σημείο η κατάσταση: " Μιλάμε καταρχήν για ένα Δ.Σ. το οποίο δεν έχει καν εκλεγεί, δεν είναι διορισμένο. Ήταν μεν διορισμένο με τον Χάρη Παπαγεωργίου ως πρόεδρο, αλλά πλέον δεν είναι. Εμείς αναλάβαμε στις 10 Σεπτεμβρίου και σε τέσσερις μέρες είχαμε αγώνα. Έγκλημα και ανικανότητα διαχείρισης καταστάσεων θα το χαρακτήριζα εγώ όλο αυτό. Κάθονται και συγκρίνουν καταστάσεις σύμφωνα με το πώς κινήθηκε η Α.Ε.Κ. Μα τι σχέση έχουμε εμείς με την Α.Ε.Κ. Οι άνθρωποι εκεί από το Μάιο γνωρίζανε πού θα παίξουνε πέρυσι και οργανώθηκαν ανάλογα.

Εμείς όλο το καλοκαίρι παίζαμε με τις λέξεις. Χάσαμε πάρα πολύ χρόνο. Η ομάδα είχε δεκαπέντε ποδοσφαιριστές και δεν απέκτησαν κανέναν. Το 3-0 απέναντι στον Καμπανιακό ήταν αποτέλεσμα όλων των παραπάνω. Όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι το καλοκαίρι έκαναν εγκληματικούς χειρισμούς σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα".

Σχετικά με το αν υπάρχει πλέον Γαλανός για τον Άρη: " Ο Γιώργος πήγε χθες στην Αθήνα για προσωπικές του υποχρεώσεις αλλά και για τον Άρη, αφού είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα. Με την απουσία του φυσικά, ο Ερασιτέχνης παίρνει ετσιθελικά και φασιστικά την απόφαση να μη συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του. Ας κάνει ο Ερασιτέχνης έκτακτη γενική συνέλευση, να καλέσει όλα τα μέλη του και ας αποφασίσουν αυτά αν θέλουν το Γιώργο Γαλανό ή όχι. Ας συμπεριφερθούν σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες. Ο σύλλογος δε λειτουργεί πλέον με σωστούς θεσμούς, έχει χαλαρώσει πάρα πολύ. Δε γίνεται 5-10 άτομα να αποφασίζουν για το μέλλον του συλλόγου".

Σχετικά με τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο: " Απόλυτη στήριξη από τον κόσμο. Όσα έσοδα έχει ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα τα έχει φέρει η δική μας προσπάθεια. Καταφέραμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο και καταφέραμε να πουλήσουμε 1.500 διαρκείας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το Γαλανό φυσικά τον ξεσκονίζανε όλο το καλοκαίρι για να δούνε αν είναι ικανός και καθαρός να αναλάβει την ομάδα. Στη χθεσινή τους ανακοίνωση όμως, εμφανίζονται καλυμμένοι και ευχαριστημένοι με τα έσοδα που αναμένουν από τον Άγνωστο Χ. Και πάλι λοιπόν επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και πρόχειροι υπολογισμοί. Ο κόσμος όμως πλέον είναι αγανακτισμένος από αυτούς".

Σχετικά με το αν η αυριανή συνάντηση ισχύει κανονικά: "Ο Γιώργος επιστρέφει αύριο ή σήμερα το βράδυ από την Αθήνα. Φυσικά και ισχύει. Αύριο στις 16:00 θα είναι στα γραφεία του Ερασιτέχνη, έτοιμος να παρουσιάσει αποδείξεις για τα όσα έχει προσφέρει, έτοιμος να κοιταχτεί στα μάτια μαζί τους. Το ζήτημα επαναλαμβάνω είναι να ειπωθούν αλήθειες και να μην υπάρχει κάτι πίσω από την κουρτίνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ