ΑΡΗΣ

Στο στόχαστρο ο Ιντζίδης

Στο στόχαστρο ο Ιντζίδης
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Ιντζίδης κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της Παναχαϊκής και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μείνει ελεύθερος με τον Νίκο Αναστόπουλο να επιθυμεί την απόκτησή του για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη.

Ο Χρήστος Ιντζίδης παραμένει στα υπόψη του Νίκου Αναστόπουλου για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη ειδικά μετά την προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος της Παναχαϊκής για να μείνει ελεύθερος.

Ο 22χρονος μετά την κίνησή του αυτή αναμένεται να μείνει ελεύθερος στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, σε μία εξέλιξη που θα ανοίξει τον δρόμο της απόκτησής του.

Ο τεχνικός του Άρη έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας του τόσο στους συνεργάτες του όσο και στον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρο Καρυπίδη. Κι όσο για την επιλογή του Ιντζίδη μόνο τυχαία δεν είναι αφού είχανε συνεργαστεί στον Πλατανιά.

Με την ενδεχόμενη παρουσία του Ιντζίδη στο ρόστερ του Άρη ο Αναστόπουλος δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει σε κάποια παιχνίδια τον Ραούλ Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου πέρα από τον Νίκο Τσουμάνη δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση μετά την επικείμενη αποχώρηση του Μίλτου Λιόνη.

Σιδεράκης: "Αισθάνομαι έτοιμος"

Ο Γιάννης Σιδεράκης μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή του Άρη και μιλώντας στη σημερινή Media Day δήλωσε έτοιμος να συμβάλλει στην επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, είπε: " Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα. Όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τη διοίκηση μέχρι τους φροντιστές γνωρίζουμε ότι ο Άρης πρέπει γρήγορα να επιστρέψει εκεί που του αξίζει γρήγορα. Από το πρώτο παιχνίδι ακόμα αλλά και τις προπονήσεις φαίνεται ότι δεν υπάρχουν περιθώρια".

Για το κίνητρό του να έρθει στον Άρη, τόνισε: "Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την επιλογή του και την επιμονή του να έρθω στην ομάδα. Από κει και πέρα, έπαιξε ρόλο η ιστορία του Άρη και η δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση που μου έδωσε να καταλάβω ότι γίνεται κάτι πολύ σοβαρό φέτος. Αυτό φαίνεται από το υλικό του Άρη με το οποίο πρέπει να κερδίζουμε έστω και μισό-μηδέν κάθε εβδομάδα, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος να πετύχουμε την άνοδο".

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του, υποστήριξε: "Εγώ αισθάνομαι έτοιμος, έχω προπονηθεί και με την Καλλονή οπότε περιμένω την ευκαιρία από τον προπονητή. Είμαι έτοιμος όποτε συμβεί αυτό να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ