ΑΡΗΣ

Στο Ρύσιο ο Αρβανιτίδης

Στο Ρύσιο ο Αρβανιτίδης
Άρης, προπόνηση INTIME SPORTS

Στο Ρύσιο βρέθηκε ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Νίκος Αρβανιτίδης, όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Μετά την άρνηση του Σάκη Τσιώλη, στροφή στον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Νίκος Αρβανιτίδης, βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης (8/9), στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν και τους ευχαρίστησε για την υπομονή τους.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών το παρών έδωσαν οι: Ν΄ Λουντούλου, Κωνσταντινίδης, Μελισσάς, Φυσέκης, Παπαδόπουλος, Μαζουλουξής, Ιακωβίδης, Λιόνης, Ντούγκα, Καπνίδης, Μπαϊμάκης, Μπαξεβάνος, Ιωαννίδης και ορισμένοι από τα τμήματα υποδομής. Αντίθετα απόντες ήταν οι Σαμαράς, Καλογέρης, Σουνάς και Γεωργιάδης με τους οποίους σίγουρα αναμένονται εξελίξεις.

Στο θέμα του προπονητή αναμένεται άμεσα εξέλιξη. Ο Σάκης Τσιώλης είπε όχι – τηλεφωνικά - στην πρόταση της νέας διοίκησης του Νίκου Αρβανιτίδη που καλείται να αναζητήσει άλλες επιλογές.

Ο έμπειρος τεχνικός τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του προπονητή αλλά αρνήθηκε να αναλάβει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο βασικός λόγος είναι από τη μια η κατηγορία. «Αν ήταν Football League θα ερχόμουν με κλειστά μάτια» φέρεται να είπε ο Τσιώλης. Ακόμη το ότι δεν του δόθηκε η διασφάλιση που ζητούσε και ένα πλάνο που θα περιλαμβάνει συνεργασία και πέρα από τη χρονιά της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την άρνηση του Καρδιτσιώτη τεχνικού, η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις με πρώτη αυτή του Νίκου Αναστόπουλου. Κι αυτό γιατί συγκεντρώνει εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να δώσουν στην ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο, με προοπτική τριετίας, οδηγώντας την αρχικά στη Football League και στη συνέχεια στην φυσική της θέση και το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Αναστόπουλος φέρεται να είχε κάποιους ενδοιασμούς λόγω της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όμως δείχνει να έχει την διάθεση με τις κατάλληλες ενέργειες να πει το ναι. Το σίγουρο είναι ότι στον Άρη θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα προπονητή, σε συνδυασμό με τις άμεσες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ