ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο ο Κυβελίδης για τον Άρη

Στο προσκήνιο ο Κυβελίδης για τον Άρη
Κυβελίδης INTIME SPORTS

Έντεκα μέρες πριν την πρώτη σέντρα για τον Άρη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ συνεχίζεται. Για την θέση του τερματοφύλακα επήλθε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Σιδεράκη και για αυτήν του επιθετικού εξετάζεται ο Λεωνίδας Κυβελίδης.

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Άρη συνεχίζεται. Για την θέση του τερματοφύλακα επήλθε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Σιδεράκη και για αυτήν του επιθετικού εξετάζεται ο Λεωνίδας Κυβελίδης.

Όλα αυτά έντεκα μέρες πριν την πρώτη σέντρα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Έλληνα τεχνικό να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Θόδωρο Καρυπίδη το τελευταίο 48ωρο.

Η αποχώρηση του Γιάννη Φυσέκη δημιούργησε κενό στη θέση του τερματοφύλακα παρά την παρουσία του Χαβιέρ Τζινάρ. Κι αυτό καθώς υπάρχουνε σκέψεις για τον Ισπανό να αποτελέσει παρελθόν. Για αυτό και προέκυψε η περίπτωση του Σιδεράκη με την απόκτησή του να βρίσκεται στην τελική ευθεία με τον 27χρονο τερματοφύλακα να έχει την σχετική πρόταση στα χέρια του.

Ο Σιδεράκης που αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην Κύπρο και την Δόξα Κακωτοπιάς και επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην ΑΕΛ Καλλονής το μόνο που απομένει για να ενταχθεί στο ρόστερ του Άρη είναι να αποδεσμευτεί από την ομάδα της Μυτιλήνης. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Όσον αφορά την απόκτηση επιθετικού κορυφής, το όνομα του Λεωνίδα Κυβελίδη βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς πληροί τις προδιαγραφές του 57χρονου τεχνικού του Άρη για τη συγκεκριμένη θέση. Ο 29χρονος επιθετικός την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στην Παναχαϊκή.

Ακόμη ένα από τα ονόματα που έχουνε προταθεί είναι κι αυτό του Ανέστη Αγρίτη, αλλά η περίπτωση του 33χρονου επιθετικού δύσκολα να προχωρήσει λόγω της ηλικίας του. Κι αυτό γιατί ήδη στο ρόστερ του Άρη υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών με τον Αναστόπουλο να μπορεί να επιλέξει για την αρχική του ενδεκάδα τρεις εξ αυτών.

Κατά τα άλλα, σχετικά με το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Άρη μετά τους Ιωαννίδη, Ντούνγκα και Σούκια αναμένεται να ακολουθήσει εκτός του Ισπανού τερματοφύλακα Τζινάρ και ο Δημήτρης Σουνάς. Ο 21χρονος μέσος είχε συμφωνήσει να παραμείνει και την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά ο Αναστόπουλος εισηγήθηκε την αποδέσμευση του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ