ΑΡΗΣ

Στο Κατάρ ο Τζεμπούρ

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÁÍÉÁ (MOTION TEAM)
Θεολόγου, Τζεμπούρ MOTIONTEAM

Άδεια δέκα ημερών από την ΠΑΕ Άρης έχει εξασφαλίσει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, προκειμένου να μεταβεί στο Κατάρ για να εξεταστεί το γόνατό του.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετέβη στο Κατάρ για να εξεταστεί το γόνατό του έχοντας εξασφαλίσει άδεια δέκα ημερών από την ΠΑΕ Άρης.

Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός του Άρη πρόκειται να επισκεφτεί έναν γνωστό του γιατρό, προκειμένου να εξεταστεί το γόνατό του και να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Στην περίπτωση που του υποδειχθεί εγχείριση ή οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική αγωγή, αυτή είναι η οδός που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Τζεμπούρ για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ανάλογα με τη γνωμάτευση του γιατρού που θα επισκεφθεί και το μέλλον του στον Άρη, παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας.

Εν τω μεταξύ ο Κενάν Μπαργκάν αποδείχθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του μετά το τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα γλίτωσε τη μεγάλη ζημιά, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Άρη, θα λείψει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο γιαβαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική του σε συνδυασμό με ρήξη συνδέσμων. Αν αυτή είναι μερική, τότε ο Μπαργκάν θα έμενε εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα. Τελικά όπως αποδείχθηκε το πρόβλημα ήταν λιγότερο σοβαρό, με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει μετά το εκτός έδρας παιχνίδι στα Χανιά και αν όλα πάνε καλά θα κάνει την επανεμφάνισή του κόντρα στην Καλλιθέα στις 9 Απριλίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ