ΑΡΗΣ

Στο επίκεντρο ο Τζεμπούρ κόντρα στον Πανθρακικό

Στο επίκεντρο ο Τζεμπούρ κόντρα στον Πανθρακικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ευκαιρία να δουν σε αγωνιστική δράση τον Ράφικ Τζιμπούρ, θα έχουν οι φίλαθλοι του Άρη στο φιλικό του Σαββάτου (15/10, 16:30) με τον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κι ενώ το επίσημο ντεμπούτο του Ραφίκ Τζεμπούρ με τη φανέλα του Άρη ολοένα και μετατίθεται λόγω της αναβολής της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Football League το ανεπίσημο θα γίνει το Σάββατο (15/10, 16:30) στο φιλικό με τον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αποτέλεσμα ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός να αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Τζεμπούρ που από την πρώτη μέρα που τέθηκε στη διάθεση του "Αλενατόρε" φροντίζει να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ώστε να είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όταν ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Football League αφού ο Άρης έχει παιχνίδι Κυπέλλου εκτός έδρας με τον Αιγινιακό στις 25 Οκτωβρίου. Η απόφαση του Αναστόπουλου να χρησιμοποιήσει τον Τζεμπούρ αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας να τον δουν αγωνιζόμενο και δη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε αγωνιστεί και στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα του περασμένου Σαββάτου με την Κ19 όπου έδειξε ότι έχει βελτίωση σε μεγάλο βαθμό στη φυσική του κατάσταση.

Σε αντίθεση με τον Τζεμπούρ, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και ο συμπατριώτης του ο διεθνής Αλγερινός κεντρικός αμυντικός Ματζίντ Μπουγκερά. Α

ξίζει να σημειωθεί ότι το Σαββατιάτικο φιλικό με τον Πανθρακικό μετά τις συνεχείς αναβολές της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Football League θα είναι το 12ο για τον Άρη στη 12η εβδομάδα της προετοιμασίας.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ