ΑΡΗΣ

Στις ΗΠΑ ο Πάουλο Κάμπος

Στις ΗΠΑ ο Πάουλο Κάμπος
Κάμπος INTIME SPORTS

Ο Βραζιλιάνος πρώην τεχνικός του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης, Πάουλο Κάμπος, συνεχίζει την περιπλάνησή του. Επόμενος σταθμός οι ΗΠΑ. Θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα του.

Μετά την περιπλάνησή του σε Ευρώπη, Ασία κι Αφρική, ο Πάουλο Κάμπος δοκιμάζει την τύχη του στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά όχι από το πόστο του προπονητή, αλλά από αυτό του τεχνικού διευθυντή. Ο 58χρονος Βραζιλιάνος πρώην τεχνικός των Άρη και Αστέρα Τρίπολης, ανέλαβε το εν λόγω πόστο .

Η νέα του ομάδα είναι η Corinthians USA, που εδρεύει στην Καλιφόρνια κι αγωνίζεται στην Coast Soccer League. Μάλιστα, όπως είπε στο Sport24.gr στόχος του είναι να φέρει επενδυτές και ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

"Θέλω να φέρω επενδυτές από την Ελλάδα, στην Καλιφόρνια. Η ομάδα εξελίσσεται ταχέως. Το πρωτάθλημα των ΗΠΑ εξελίσσεται ταχέως. Επίσης, θα ήταν μίας πρώτης τάξης ευκαιρία και για ποδοσφαιριστές Έλληνες. Ήμουν στον Αστέρα Τρίπολης, στον Άρη κι εκτιμώ πολύ το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Είναι πολυτάλαντος, ο Έλληνας. Θα με ενδιέφερε να στελεχώσω την ομάδα μου, με ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ