ΑΡΗΣ

Στις 11 ή 18 Οκτωβρίου το Άρης - Μπόκα Τζούνιορς

ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)
ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) MOTIONTEAM

Η φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς δεν θα διεξαχθεί τελικά στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά μετατίθεται με νέα ημέρα διεξαγωγής την 11η ή τη 18η Οκτωβρίου.

Το αίτημα της Μπόκα Τζούνιορς για μετάθεση διεξαγωγής της αρχικά προγραμματισμένης για τις 27 Σεπτεμβρίου φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έγινε αποδεκτό από τους "κίτρινους".

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι η σπουδαία φιλική αναμέτρηση με τους "σενέισες" μετατίθεται και ορίζει νέα ημέρα διεξαγωγής την 11η ή τη 18η Οκτωβρίου. Παράλληλα, καθίσταται σαφές ότι θα ενημερώσει για την οριστικοποίηση της νέας ημερομηνίας τη Δευτέρα (24/9).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ:

"Σεβόμενοι την επιθυμία της Μπόκα Τζούνιορς για μετάθεση της ημερομηνίας του φιλικού μας αγώνα, που είχε οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου και μη θέλοντας να στερήσουμε από τον κόσμο μας την ευκαιρία να φέρουμε ξανά στη Θεσσαλονίκη την κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής, ανακοινώνουμε ότι το μεταξύ μας παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 11 ή 18 Οκτωβρίου.

Για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει τη Δευτέρα νεότερη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η επιθυμία μας για τη διεξαγωγή του φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς είναι το ίδιο μεγάλη με αυτήν του κόσμου της ομάδας μας και σε κάθε περίπτωση θέλουμε να πραγματοποιηθεί αυτή η ποδοσφαιρική γιορτή".

Υπενθυμίζεται ότι το ματς ήταν αδύνατο να γίνει στις 27 Σεπτέμβρη, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς την Πέμπτη (28/9, 03:10) τα ξημερώματα αγωνίζεται στη Μεντόσα με αντίπαλο τη Ροσάριο Σεντράλ για το Κύπελλο Αργεντινής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ