ΑΡΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Φομπέρ

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Φομπέρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 32χρονος διεθνής με δύο εθνικές ομάδες (Γαλλία και Μαρτινίκα) δεξιός full back, Ζουλιάν Φομπέρ, με παρελθόν στις Ρεάλ, Γουέστ Χαμ και Μπορντό είναι στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον Άρη. Στο στόχαστρο και ο Μπιανβενί. (videos)

Κοντά στην ολοκλήρωση μια σπουδαίας μεταγραφής για τα δεδομένα της Football League είναι ο Άρης, καθώς την Τετάρτη αφίχθη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο 32χρονος Γάλλος δεξιός full back, Ζουλιάν Φομπέρ.

Ο Γάλλος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Κάννες και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπορντό, Γουέστ Χαμ, Ρεάλ, Ελάζιγκσπορ, Μπορντό και Κιλμάρνοκ ξεναχήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου των "κιτρίνων", "Κλεάνθης Βικελίδης" και φάνηκε να έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λοράν Ντεσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζουλιάν Φομπέρ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες δύο εθνικών ομάδων, της πατρίδας του Γαλλίας, αλλά και της Μαρτινίκας.

Στόχος και ο Μπιανβενί

Ωστόσο, η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη δεν σταματά στον Φομπέρ. Οι "κίτρινοι" κινούνται και για την απόκτηση του 28χρονου Καμερουνέζου φορ, Ανρί Μπιανβενί, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Γιουνγκ Μπόις, Φενέρμπαχτσε, Εσκισεχίρσπορ και Τρουα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ