ΑΡΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη Κολάσο και Ματέο Γκαρσία

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη Κολάσο και Ματέο Γκαρσία
Κολάσο, Ματέο Γκαρσία EUROKINISSI

Ματέο Γκαρσία και Νίκο Κολάσο βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσουν τη μεταγραφή τους στον Άρη. Το whos is who των δύο Αργεντινών.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το Σάββατο (14/7) οι Αργεντινοί Ματέο Γκαρσία και Νίκο Κολάσο. Ο Ματέο Γκαρσία γεννήθηκε την 10η Σεπτεμβρίου του 1996 και άρχισε την καριέρα του από την Ινστιτούτο. Το 2016 πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και φόρεσε τη φανέλα της Λας Πάλμας στην Ισπανία.

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Αλκορκόν, με την οποία σημείωσε δύο γκολ σε 21 συμμετοχές. Προ ημερών η Λας Πάλμας ανακοίνωσε την παραχώρηση του 21χρονου Αργεντινού μέσου ως δανεικού στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ματίας Κολάσο είναι 27χρονος Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος την Παρασκευή (6/7) ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπόκα Τζούνιορς κι εν συνεχεία παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στους "κίτρινους". Μάλιστα, ο Άρης διατηρεί οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι (2019).

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη Κολάσο και Ματέο Γκαρσία
Κολάσο, Ματέο Γκαρσία EUROKINISSI

Ο Κολάσο γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1990 στο Μπουένος Άιρες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ολ Μποις, Μέλμπουρν Σίτι (Αυστραλία) και Χιμνάσια Λα Πλάτα. Την περασμένη σεζόν πέτυχε έξι γκολ σε 25 συμμετοχές στην Primera της Αργεντινής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ