ΑΡΗΣ

Στα "κιτρινόμαυρα" ο Σανιά

Στα "κιτρινόμαυρα" ο Σανιά

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος, Σίντι Σανιά, είναι και με τη βούλα παίκτης του Άρη από την Δευτέρα, πραγματοποιώντας και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίντι Σανιά, με τον 24χρονο Σενεγαλέζο να ανακοινώνεται από τους "κίτρινους", ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Μάλιστα έκανε και δηλώσεις στο επίσημο σάιτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σίντι Σανιά. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (το πρωί πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις) και, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παναγιώτη Στεφανίδη, ενεργοποιήθηκε η συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Σίντι Σανιά, ο οποίος το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 02/04/1990 στο Ντακάρ της Σενεγάλης, έχει ύψος 1,82 και βάρος 76 κιλά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Νορβηγίας (Tippeligaen) με την φανέλα της Σόγκνταλ (28 συμμετοχές και 3 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της γαλλικής Σεντ Ετιέν και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

«Τα πάντα για την άνοδο στη Superleague»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Σίντι Σανιά, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.gr):

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Superleague».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ