ΑΡΗΣ

Σπανός: "Καταλάβαμε τι σημαίνει Άρης"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, υποστήριξε ότι το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς και η μαγική ατμόσφαιρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ανέδειξαν το μεγαλείο των "κιτρίνων".

Ο Άρης νίκησε 1-0 την Μπόκα Τζούνιορς στη φιλική αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης", το οποίο έζησε συγκλονιστικές στιγμές με το "δαχτυλίδι της φωτιάς" να αναβιώνει. Ο τεχνικός των "κιτρίνων", Δημήτρης Σπανός, έπλεξε το εγκώμιο των "σενέισες" και υποστήριξε ότι η φανταστική ατμόσφαιρα ανέδειξε το μεγαλείο του συλλόγου.

"Ήταν μία μαγική βραδιά. Όχι τόσο αγωνιστικά, όσο όλη αυτή η ατμόσφαιρα με τον κόσμο. Έγινε μία συναρπαστική συγκυρία για μένα. Η ατμόσφαιρα η όρεξη του κόσμου. Θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας.

Ούτε η νίκη, ούτε η απόδοση, ούτε ποιοι έπαιξαν. Δεν θα σταθώ στην απόδοση, όσο στη νίκη του κόσμου. Είναι στο χέρι μας, αυτό είπα στους παίκτες, σε 3-4 αγωνιστικές να τον φέρουμε πολύ κοντά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που ζήσαμε. Η νίκη είναι για τον κόσμο, όπως και κάθε άλλη νίκη που θα έρθει. Ευχαριστούμε την Μπόκα για την τιμή. Είναι σημαντικό για όλους να ζούμε τέτοιες εμπειρίες.

Αυτός ήταν ο στόχος, να καταλάβουμε τι εστί Άρης. Θέλαμε ένα μεγάλο φιλικό για να ζήσουμε ότι και πριν από εννιά χρόνια άλλοι…

Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Άρης. Εμείς θα πρέπει να το αναδείξουμε. Πρέπει να αναδείξουμε τη δυναμική του Άρη. Όχι να παρακαλέσεις τον κόσμο, αλλά να τον πείσεις μέσα από το γήπεδο. Το μήνυμα το έλαβαν όλοι.

Είναι ένα κοντράστ παράξενο. Όταν Τετάρτη παίζεις με την Μπόκα και την Κυριακή με την Καλλιθέα. Είναι επαγγελματίες οι παίκτες μου σε χαρακτήρα και το έχουν αποδείξει", υποστήριξε ο Δημήτρης Σπανός,

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ