ΑΡΗΣ

"Σκόνταψε" με το Αγιονέρι ο Άρης, 0-0 στο "Κλ. Βικελίδης"

"Σκόνταψε" με το Αγιονέρι ο Άρης, 0-0 στο "Κλ. Βικελίδης"
Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης δεν κατέστη εφικτό να ξεκλειδώσει την άμυνα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ισόπαλος (0-0) στο "Κλ. Βικελίδης", στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Χάλασε το σερί του Άρη στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι "κίτρινοι" του Νίκου Αναστόπουλου αντιμετώπισαν στο "Κλ. Βικελίδης" τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ο οποίος αποδείχθηκε "σκληρό καρύδι". Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και σημαντικό ρόλο για αυτό έπαιξε η εμφάνιση του τερματοφύλακα, Στέφανου Γουναρίδη, ο οποίος έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά η εστία του γκολκίπερ του Εθνικού κρατήθηκε απαραβίαστη. Αργός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος και χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 38' το σουτ του Τσουμάνη μπλόκαρε ο Γουναρίδης. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Άρης σπατάλησε μοναδική ευκαιρία.

Σουτ του Καπνίδη μέσα από την περιοχή και φοβερή απόκρουση του Γουναρίδη, στο 46'. Στο 60' ήταν η σειρά του Γεωργιάδη να σουτάρει, αλλά και πάλι μπλόκαρε τη μπάλα ο Έλληνας γκολκίπερ. Ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ν' Λουντούλου, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς. Στο 74' ο Μάουρο Πόι έπιασε την κεφαλιά δίχως να νικήσει τον 26χρονο κίπερ.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο οπισθοχωρούσε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, αλλά η αποβολή του Τσουμάνη στο 85' (απερίσκεπτη ενέργεια του παίκτη του Άρη που κλώτσησε εκτός φάσης αντίπαλό του) τον βοήθησε στο να κατακτήσει πιο εύκολα τον βαθμό. Έτσι έληξε το ματς, με τον Άρη να πηγαίνει στους 53 βαθμούς και να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τον 2ο Νέστο.

Το παιχνίδι παρακολουθήσατε σε live streaming από το Sport24.gr σε συνεργασία με το Metrosport.gr.

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Ιντζίδης, Καλογέρης (76' Κυβελίδης), Σαμαράς, Κόκε, Πόι, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος (76' Κασναφέρης), Ντούνης (54' Ν' Λουντούλου).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Παλάσκας, Μπελίτσας, Κοτσαρίδης (46' Κουκουλέκης), Ν. Στεφανίδης, Στ. Στεφανίδης (65' Παπαδημητρίου), Δρόσσος (55' Υψηλός).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ