ΑΡΗΣ

Σκόμποε για πρόεδρος του Άρη

Σκόμποε για πρόεδρος του Άρη

Ο Άλεξ Κάλας επικράτησε του Νίκου Αρβανιτίδη στις εκλογές του Άρη για την ηγεσία της ομάδας και πρότεινε στον Ολε Σκόμποε την θέση του προέδρου του συλλόγου.

Ο Άλεξ Κάλας ήταν ο νικητής στη μονομαχία με τον Νίκο Αρβανιτίδη για την ηγεσία του Άρη και σύμφωνα με το "Arenapress" φέρεται να έχει προτείνει τον Όλε Σκόμποε για την προεδρία των "κίτρινων" της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Άρη από το 1977 έως το 1980 και το 1984-85, Επέστρεψε ως προπονητής το 2003-04 και παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας για έξι μήνες περίπου. ο Κάλας φαίνεται να έχει έτοιμες τις προτάσεις του για την στελέχωση και των υπόλοιπων διοικητικών θέσεων της ΠΑΕ.

Ο Σκόμποε επιβεβαίωσε την είδηση μέσω δηλώσεων που έκανε στο "Αθλητικό Μετρόπολις":

Για την πρόταση: "Είχα μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Άλεξ Κάλας και τον Γιώργο Ζήνδρο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε κάποια πράγματα και μου πρότειναν να βοηθήσω τον Άρη από κάποια θέση. Θέλω πολύ να το κάνω αφού είμαι φανατικός οπαδός του Άρη".

Για το τι ακριβώς του ζήτησε ο Κάλας: "Μου πρότεινε να βοηθήσω τον Άρη από τη θέση του προέδρου".

Για το αν θέλει να αναλάβει: "Πρώτα περιμένω να ενημερωθώ για τα ακριβή καθήκοντά μου. Πριν μάθω αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Η καρδιά μου, όμως, παραμένει κιτρινόμαυρη και είμαι πολύ θετικός".

Για τις δυσκολίες που έχει η θέση του προέδρου και την τωρινή κατάσταση στον Άρη: "Γνωρίζω τις δυσκολίες, όμως, ποτέ μου δεν φοβήθηκα τις προκλήσεις. Γνωρίζω ότι ο Άρης έπαιζε πέρσι στη Γ’ Εθνική και είναι να ανεβεί στη Β’".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ