ΑΡΗΣ

Σκόμποε για πρόεδρος στον Άρη

Σκόμποε για πρόεδρος στον Άρη

Ο Άρης Θεσσαλονίκης θέλει τον Όλε Σκόμποε της Άαλμπογκ για πρόεδρο.

Oπρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Άαλμποργκ, Όλε Σκόμποε, θα είναι από τον Αύγουστο, ο νέος πρόεδρος του Άρη Θεσσαλονίκης.Ο 65χρονος, έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον ελληνικό σύλλογο, όταν ξαφνικά παλιοί του φίλοι, θέλησαν να τον δουν ως απόλυτο ηγέτη του συλλόγου, από τη θέση του προέδρου. «Ήταν ένα σοκ για μένα, όταν με πλησίασαν και με ρώτησαν αν θέλω να αναλάβω πρόεδρος του Άρη», τόνισε αρχικά ο Όλε Σκόμποε.

Θρύλοι στην Ελλάδα

«Ο Άρης είναι ένας σύλλογος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δύο παλιοί μου συμπαίκτες, οι Κούης και Ζήνδρος, θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι δύο, συμμετέχουν στην διοίκηση, σε μία προσπάθεια να ξημερώσει μία νέα εποχή, μετά την πτώχευση του συλλόγου, πριν δύο χρόνια», τόνισε αρχικά ο Δανός στην ιστοσελίδα nordjyske.dk για να ολοκληρώσει: «Αυτοί οι δύο είναι που με πρότειναν ως πρόεδρο…».

Υπάρχει, ωστόσο, μία εκκρεμότητα την οποία ο Δανός θέλει να τακτοποιήσει πριν υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με τον ελληνικό σύλλογο.

Ο Σκόμποε θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα επωμιστεί με την παρουσία του οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου απέναντι σε ποδοσφαιριστές.

Την υπόθεση δουλεύει ο δικηγόρος του στην Ελλάδα. «Ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό», καταλήγει η συνέντευξη του Σκόμποε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ