ΑΡΗΣ

Σε πρώτο πλάνο οι Τάτος και Ιντζίδης στον Άρη

Σε πρώτο πλάνο οι Τάτος και Ιντζίδης στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παραμονή των Ανδρέα Τάτου και Χρήστου Ιντζίδη δείχνει να είσαι σε πρώτο πλάνο για το Νίκο Αναστόπουλο όσον αφορά την παρουσία τους στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον Άρη όπως είχε αποτελέσει εξ αρχής επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου κινούνται με το ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ. Στη λογική αυτή είναι η παραμονή των Ανδρέα Τάτου και Χρήστου Ιντζίδη που μετά τις επαφές των προηγούμενων ημερών δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα.

Από τις μέχρι στιγμές συναντήσεις και με τους δύο ποδοσφαιριστές αυτό που προέκυψε ήταν διαφορά στο οικονομικό. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν αυτή θα καμφθεί στη νέα συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με τον Έλληνα τεχνικό να έχει αναλάβει δράση για την εύρεση της χρυσής τομής.

Επίσης και με δεδομένο ότι από πέρσι υπάρχει συμφωνία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο οικονομικό από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται τέσσερις αφίξεις στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τους Ρόβα, Τσουμάνη, Ντούνη και Καζναφέρη που θα βρεθούν για να μεταφερθούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί στα νέα τους συμβόλαια. Και οι τέσσερις ανήκουν στον βασικό κορμό της ομάδας που θέλει να χτίσει ο Νίκος Αναστόπουλος για την επίτευξη του στόχου της ανόδου από τη Football League στη Super League.

Όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ στα πλάνα του "Αλενατόρε" είναι ένας πρώην και ένας νυν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Χρήστο Μπούρμπο και Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο πρώτος για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ και ο δεύτερος για να αντικαταστήσει το Γιάννη Σιδεράκη στη θέση του τερματοφύλακα. Αμφότεροι φέρεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη σημαντική διαφορά ότι ο πρώτος είναι ελεύθερος και ο δεύτερος συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Κυριάκος Μουζουλουξής θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Άρη. Κι αυτό γιατί συμφώνησε να συνεχίσει για τα επόμενα 2+2 χρόνια την καριέρα στο Βέλγιο για λογαριασμό της Λιρς συνδυάζοντας ποδόσφαιρο με σπουδές. Μάλιστα τόσο ο Μουζουλουξής ευχαρίστησε το Νίκο Αναστόπουλο για τις ευκαιρίες που του έδωσε όπως και οι γονείς του τους παράγοντες της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ