ΑΡΗΣ

Σε προφορική συμφωνία με τον Γκεράο ήρθε ο Άρης

Σε προφορική συμφωνία με τον Γκεράο ήρθε ο Άρης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Ισπανού, Αντρέου Γκεράο, βρίσκεται ο Άρης με τον έμπειρο μέσο να τα έχει βρει σε όλα με τους "κιτρινόμαυρους".

Από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Αντρέου Γκεράο με τον 33χρονο Ισπανό μέσο να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους".

Ο Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Γουέστερν Σίντνεϊ Γουάντερερς που αγωνίστηκε πέρυσι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Άρης. .

Ο Γκεράο γεννήθηκε στην Βαρκελώνη στις 17/6/1983 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Τον Ιούλιο του 2005 μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα της Μάλαγα και από την στην Σπόρτινγκ Χιχόν για τέσσερα χρόνια και εν συνεχεία την Πολώνια Βαρσοβίας. Ακολούθησε η Όκλαντ Σίτι και η Ντιναμό Τιφλίδας και η Λέχια Γκντάνσκ και η επιστροφή του στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ακολούθησε η Γουέστερν Σίντνεϊ Γουάντερερς με την οποία αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 27 ματς, ενώ σκόραρε και τρία τέρματα, στην παραγωγικότερη χρονιά της καριέρας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ