ΑΡΗΣ

Σε απολογία ο Ν΄ Λουντούλου

Σε απολογία ο Ν΄ Λουντούλου
INTIME SPORTS

Ο Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για το γεγονός ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό.

Σε απολογία από την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη κλήθηκε ο Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου κλήθηκε για το γεγονός ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό.

Η αντίδραση του Γάλλου μεσοεπιθετικού στο παιχνίδι της Δευτέρας δεν πέρασε απαρατήρητη προκαλώντας προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία του Άρη και τη διοίκηση για την συμπεριφορά του για ακόμα μία φορά.

Στην απογευματινή προπόνηση ωστόσο με προτροπήτου Ντομπρασίνοβιτς ο Ν΄ Λουντούλου ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια τόσο από τον Μαυροβούνιο τεχνικό όσο και από τους συμπαίκτες του.

Εν τω μεταξύη Επιτροπή Ιδιότητας μεταγραφών ενέκρινε την αίτηση για τον Σιντί Σανιά και η επόμενη κίνηση των ανθρώπων της ΕΠΟ θα είναι να ζητήσουν το δελτίο του Σενεγαλέζου από τη νορβηγική ομοσπονδία.Αν αυτό συμβεί μέχρι την Παρασκευή τότε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου για την 18η αγωνιστική στο Δημοτικό γήπεδο του Κιλκισιακού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής ημέρας όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Καμπανιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις τακτικής και πρόληψης τραυματισμών.

Το ευχάριστο είναι ότι η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι της Κυριακής θα επανέλθει ο Βάσκο Φερνάντες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει.Για αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα του Ντομπρασίνοβιτς περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ